Gedragswetenschapper Wyzer 04-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Gedragswetenschapper Wyzer 04-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

 • Overig
 • Groningen & Friesland & Drenthe
 • 16 - 36 uur
 • Junior & medior & senior
 • WO

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper voor 16 tot 36 uur per week. Deze vacature is voor de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Als Gedragswetenschapper ben je inhoudelijk betrokken bij (complexe) casuïstiek binnen de jeugdzorg. Dit kan vanuit de rol als coachend Gedragswetenschapper of behandelend Gedragswetenschapper. In beide gevallen kijk je vanuit jouw overstijgende blik naar de casuïstiek.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben jij als zelfstandige beschikbaar? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Functie

Wat je gaat doen als Gedragswetenschapper

Als Gedragswetenschapper ben jij een essentiële schakel in de deskundigheidsbevordering van je collega's. Je blik is wijkgericht en je coacht en ondersteunt collega's inhoudelijk bij de uitvoering van bijvoorbeeld vaktherapie, opvoedondersteuning, ambulante en groepsgerichte jeugdhulp.

Je bent een adviseur, een mentor en een motivator binnen de organisatie. Binnen de kaders van de Jeugdwet draag je bij aan de veiligheid van alle bewoners. Jouw advies wordt gezien als zeer waardevol en zwaarwegend bij het nemen van (kern)beslissingen. Je bent onderdeel van het ondersteuningsteam en werkt hierin samen met de manager, praktijkbegeleiders en programmamedewerkers om het team optimaal te ondersteunen, adviseren en faciliteren.

Taken die hierbij horen zijn:

 • Het geven van trainingen;
 • Casuïstiek bespreken;
 • Bieden van vakinhoudelijke ondersteuning en coaching;
 • Nauwe betrokkenheid bij inhoudelijke beleidsontwikkelingen en bij methodiekontwikkeling;
 • Bijdrage leveren in de contacten en projecten.

De werkzaamheden zijn divers. Daarnaast krijg je veel ruimte om je aan verschillende projecten te verbinden. Door de grote diversiteit aan casussen, kun je je vakbekwaamheid enorm ontwikkelen. Je krijgt veel mogelijkheden om je kennis en kunde in te zetten om collega's te coachen en begeleiden.

Functie-eisen

Waar jij over beschikt als Gedragswetenschapper

 • Een afgeronde studie (ortho-)pedagogiek, forensische orthopedagogiek, forensische gezinspedagogiek, ontwikkelingspsychologie, (ortho-)pedagoog generalist, kinder en jeugd psychologie NIP of soortgelijk;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Verder ben jij te omschrijven als ondernemend, omgevingsbewust en resultaatgericht. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden wat jou tot een stevige gesprekspartner maakt.

Wat jij krijgt als collega bij Wyzer

Aandacht voor onze collega's staat bij ons hoog in het vaandel. Wij snappen dat een nieuwe baan veel met zich meebrengt en om nieuwe collega's te ontlasten richten wij ons op het aanbieden van vaste contracten, zoeken we samen naar de juiste werk-privébalans en staan wij altijd voor je klaar! Dankzij ons grote netwerk hebben wij ook veel opdrachten, waardoor jij nooit stil hoeft te zitten. Wij zorgen ervoor dat je van betekenis kan zijn voor Wyzer, maar ook jezelf!

 • Een salaris conform schaal 12, tussen de €3862,06 en maximaal €6517,30;
 • Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakantie(s) te plannen;
 • Een leaseauto of volledige reiskostenvergoeding;
 • Aandacht voor jouw werk-privébalans;
 • De mogelijkheid om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen via onze eigen Academie en ons online platform op EigenWyzer.

Over Wyzer

Twijfel? Neem contact op met Prijs

Bezoekadres
Herculesplein 88
3584 AA Utrecht

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGedragswetenschapper
Indicatie salaris (min – max]3862 – 6517
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.wyzer.nl/vacature/sociaal/gedragswetenschapper-groningen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.