Pedagogisch Medewerker Kids2b 18-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Pedagogisch Medewerker Kids2b 18-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Huidige: Vacature Pedagogisch medewerker | Baflo/Rasquert

32 uur | Salaris max. € 3.489,- bruto per maand | Kinderopvang naar hoger niveau kan tillen.
Nieuw omgeving, nieuwe mensen, nieuwe ervaringen. Spannend en leuk tegelijk. Het biedt avonturen, uitdaging en groei. En wat is er nodig om dit te ondersteunen en te verrijken? Als pedagogisch medewerker maakt het jou blij als jij dit voor kinderen kan doen. Hun laten kennis maken met nieuwe avonturen. En die avonturen wil jij zelf ook graag beleven.

Voor die pedagogisch medewerker die houdt van nieuw en graag een locatie verder vorm wil geven. Zijn wij nu op zoek naar een pedagogisch medewerker om voor onze locatie in Rasquert/Baflo .

Wat jij precies bij ons gaat doen?

Spel verrijken. Of het nou gaat om jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar of de oudste schoolkinderen. Jij laat hun de leukste avonturen beleven. In de ochtend werk jij op onze peuteropvang. Onze peuteropvang zit samen met onze dagopvang in één ruimte. Jij werkt dan ook in een omgeving waarin je deze twee opvangsoorten samenbrengt en de overeenkomsten ziet. Samen met jouw collega van de dagopvang geef jij dit verder vorm maar jij richt je met name op de peuteropvang met VVE kinderen.

In de middag werk jij op onze buitenschoolse opvang. Dit doe jij in de kantine van de naastgelegen Tennisclub. Jij zet jouw creativiteit dan ook graag hier in om een actief programma samen te stellen voor de kinderen. Het zichtbaar maken van onze speerpunten en het verder vormgeven van deze unieke locatie is dan ook iets waar jij energie van krijgt.

Ten slotte is het delen van informatie en ervaringen met zowel de ouders als collega's een integraal onderdeel van jouw rol. Je deelt daarom niet alleen praktische informatie, maar ook inzichten in de individuele ontwikkeling van elk kind en hoe deze te ondersteunen. Op deze manier creëren we een omgeving voor kinderen waarin iedereen bijdraagt hun ontwikkeling.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris ! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.489,- bruto per maand (vanaf 2024) bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en 3% eindejaarsuitkering.
 • Een contract voor 32 uur per week. Jouw werkdagen zijn op maandag tot en met donderdag.
 • Dagdiensten. Bij onze opvang zijn de werktijden tussen 07.00 en 18.00 uur. Plus weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locatie. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op huiselijke locaties ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis'.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Hierbij kijken wij graag naar jouw eigen passies en de mogelijkheid om jouw expertises ook echt toe te passen op onze locatie. Daarbij steunen we ook graag jouw eigen ontwikkeling door begeleiding van onze pedagogisch coaches.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie !
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie. Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een kartrekker met veel pedagogische vaardigheden. Iemand die deze opvanglocatie naar een volgend niveau kan brengen. Daarbij:

 • Ben jij iemand die goed kan samenwerken en met collega's het beste in elkaar naar boven haalt.
 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO (check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt).
 • Beschik jij over VVE en 3F.
 • Kan jij beleving geven aan onze speerpunten.
 • Zet jij je in voor de samenwerking binnen het kindcentrum.

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3489 – 3489
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieRasquert, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-pedagogisch-medewerker-baflorasquert

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.