GZ Psycholoog Vindrs B.V.;Vindrs 13-04-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. GZ Psycholoog Vindrs B.V.;Vindrs 13-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Groningen
Start 21.05.2024
16 - 36 uur

GZ psycholoog

In de afgelopen zeven jaar hebben we een groot netwerk opgebouwd van organisaties die ons regelmatig vragen mee te denken in de zoektocht naar beschikbare professionals. Zo ook op het gebied van (regie)behandelaren.

Als GZ psycholoog heb je een onmisbare rol binnen elke organisatie waar je werkt. Maar dat wist je al. In je rol ben je vaak positief bepalend. Of dat nou is in de regievoering van de zorg, op het gebied van het uitvoeren van behandelingen of het schrijven van beleid.

Jouw analytische vermogen en opgebouwde kennis maakt dat je anderen een stap vooruit kan helpen. Van directe collega tot hulpvrager. Van ketenpartner tot vakgroepleden.

Jij zorgt voor ontwikkeling.

En in het veld van de hulpverlening, waar de ontwikkelingen zich soms in hoog tempo aandienen is het een hele kluif om die belangrijke kennis up te date te houden. Naast je uitvoerende werk ben je veel bezig met het opdoen en op peil houden van vakkennis. Precies dat ook waar je uiteindelijk dit vak voor hebt gekozen.

Hoe belangrijk je rol ook is binnen de organisatie waar je werkt; het wil niet zeggen dat de inhoud van je baan altijd even perfect is. Je hebt te maken met de organisatiestructuur, de methodiek, visie en hiërarchische verhoudingen binnen de teams. Soms ben je al langer op één plek aan het werk en is het tijd voor wat anders.

Maar waar ga je dat vinden?

Het werkveld van de zorg is complex geworden de afgelopen jaren. Structuren zijn veranderd en er zijn veel organisaties bijgekomen, van grote tot kleine, van stabiele tot zeer snel groeiende.

Voor iedereen die zich wel eens op een andere werkplek wil oriënteren is het een hele klus geworden om te weten waar je wat kan halen. Op websites is veel te vinden over visie, doelgroepen en methodieken, maar hoe gaat het precies achter de schermen? En hoeveel ruimte is er om jezelf, aan de hand van je persoonlijke wensen, te ontwikkelen? Zaken die je niet op een site vindt, maar waar je wel achter moet zien te komen om te bepalen of het een goede werkplek voor je gaat zijn.

Een tijdrovende klus.

Wat wij - van - doen is het ontzorgen van professionals die latent om zich heen kijken. Die wel eens willen weten wat andere organisaties te bieden hebben. Wij doen het werk, jij bepaalt de insteek. Je investeert alleen tijd om ons te leren kennen en wij jou.

We zetten al je wensen op een rij en horen van jou wat je belangrijk vindt in je werk. Van werktijden, tot reisafstand en van visie tot ontwikkelingsmogelijkheden. Van doelgroep tot teamsamenstelling en van jouw gewenste rol tot jouw ideale plaatje met betrekking tot arbeidsvoorwaarden. We horen het graag allemaal van je.

Met die informatie gaan we in ons netwerk op zoek naar een concrete baan of een mogelijkheid tot een oriënterend gesprek. Dat beslis jij zelf.

Waarom zou je dat doen?

Het team van bestaat voor een groot deel uit oud hulpverleners. Mensen die de werkvloer kennen en er zelf hebben gestaan. De afgelopen jaren gebruiken we onze praktijkkennis voor het vinden van mooie kansen in het werkveld. Omdat we veel organisaties kennen weten we wat er aan die kant van de deur speelt en te halen is, informatie die bepalend is voor jou als je om je heen kijkt.

Jij focust je op je werk, wij zijn ondertussen lijntjes aan het leggen bij organisaties. We behartigen daarin jouw belangen, jouw wensen en leggen uit wat je meebrengt. We kijken wat er in het vat zit voor je. We doen dit anoniem en discreet. Wat je kan is belangrijker dan hoe je heet.

Wij zetten een gesprek op als die behoefte er is en wij onderhandelen arbeidsvoorwaarden uit waar nodig. Jij gaat aan tafel zitten en hoeft alleen maar te laten zien wie je bent als professional. De rest ligt op ons bord.
Wil jij starten aan die nieuwe uitdaging en zien zij je ook graag komen? Dan kan je via aan de slag gaan, of je gaat meteen in dienst bij de organisatie.

Een inkopper, maar voor het uitvoeren van het werk als (regie)behandelaar dien je te beschikken over:

  • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist.
  • Een geldige BIG registratie.

- Dan bieden we je een salaris tussen €5000,- en €7000,- afhankelijk van je ervaring. Uiteraard ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. - Je ontvangt een arbeidsovereenkomst van een jaar of een vast dienstverband, afhankelijk van je wensen. - We bieden je een vrij te besteden opleidingsbudget van 3% op basis van je bruto jaarsalaris. - Je hebt de optie om een lease-auto te rijden. - Wil je andere interessante en aanvullende opleidingen doen? Laten we in overleg gaan.


Ons kantoor is gevestigd in Groningen, maar we werken door het hele land.

KvK. 75956780
BTWNR. NL860456717B01
IBAN. NL96ABNA

Leuk dat je contact opneemt met !

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]5000 – 7000
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vindrs.nl/vacature/gzpsycholoog-55512/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.