Jeugdzorgwerker C/OPM `t Kabouterhuis 09-06-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Jeugdzorgwerker C/OPM `t Kabouterhuis 09-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

MOC 't Kabouterhuis logo

Jeugdzorgwerker C/OPM | SJSO | Locatie Noord| gemiddeld 24 uur per week

Op locatie

  • Amsterdam , Noord-Holland , Nederland
€ 2.843,89 - € 4.223,16 per maand Locatie Amsterdam Noord, Kopjachtplein 20, 1034 JG, Amsterdam

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

In de functie van Jeugdzorgwerker C word je, vanuit de Kabouterhuis locatie NOORD volledig ingezet voor het SJSO project.

We stimuleren de ontwikkeling van kinderen, zodat ze beter functioneren op school, thuis en in de maatschappij. Wij zorgen ervoor dat ze optimaal profiteren van het huidige en toekomstige (onderwijs)aanbod. We richten ons ook op het ontwikkelen van de eigen identiteit van de leerlingen, het aangaan van contacten, het aanleren van gewenst gedrag, routines en gewoontes en het omgaan met emoties. Daarnaast zetten wij ons ervoor in dat leerlingen plezier hebben in school. We sturen de leerlingen in hun gedrag bij door ons voorspelbaar op te stellen, door ons vooral te richten op de competenties van leerlingen en preventief te reageren bij oplopende spanningen. Het betrekken van de leerling en ouders bij het gehele proces is een belangrijk onderdeel.


Waar houd jij je mee bezig?

  • Incidentele begeleiding

Hieronder valt kortdurende begeleiding met een maximum van 3 gesprekken. van een leerling of ouder die voldoende heeft aan af en toe een extra begeleidingsmoment.

  • Pedagogische ondersteuning

Hieronder valt ondersteuning en begeleiding van de leerling in de klas, het omgaan met gedrag in de klas en/of tijdens activiteiten op school om weer tot leren te komen. Dit is geen onderwijsondersteuning, maar gaat specifiek in op bijvoorbeeld 'de leerling leert te focussen, impulsief gedrag te beheersen, krijgt in de praktijk tools om opvallend gedrag onder controle te krijgen'.

  • Consultatie en advies binnen schoolteam

De SJSO medewerker signaleert en neemt deel aan diverse overleggen zoals de leerlingbesprekingen en sluit indien nodig aan bij ouder- en kindgesprekken of tussentijds overleg . Ook ouderavonden en contact met externen kunnen daaronder vallen. Tevens wordt consultatie en overleg met leerkrachten, schoolpsycholoog en de intern begeleider verzorgd en worden er handelingsadviezen gegeven over hoe om te gaan met bepaalde zeer complexe problematiek (bijvoorbeeld trauma of complexe gedragsstoornissen) van een individuele leerling.

  • Observatie in en om de klas of op schoolplein

Omgaan met gedrag van een leerling door leerkrachten, individuele observatie van een leerling in en om een klas of op het schoolplein ten behoeve van analyse van gedragsstoornissen en het probleem van het kind. De klas als geheel profiteert van de directe inzet van SJSO'er aangezien het gedrag van de leerling de groepsdynamiek minder verstoort door de direct individuele begeleiding die wordt ingezet.


Wie zijn wij?

Dé specialist op het gebied van hulp aan het jonge kind en hun opvoeders. Kom je bij 't Kabouterhuis werken dan investeren we in jou als zorgprofessional. We vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij zowel interne als externe opleidingen aan. Zo kun je aan de SKJ registratie voldoen.

Opleiding en innovatie
Je werkt in een betrokken, bevlogen multidisciplinair team waar je gezamenlijk de zorg biedt die het kind specifiek nodig heeft. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Met als doel de beste zorg te leveren aan het jonge kind. Wij bieden jou ruimte voor eigen inbreng bij de ontwikkeling van zorgproducten. Dit vanuit jouw kennis en kunde en in samenspraak met het team. We werken vanuit de IMH visie: "het jonge kind in context.

"

Training en opleiding: een investering in je deskundigheid

Onze professionals voeren de werkzaamheden uit vanuit de Infant Mental Health (IMH) visie. Hierin staat de ouder-kind relatie centraal. Wij bieden de mogelijkheid je via onze Jonge Kind Academie te ontwikkelen.

Vereisten

Wat wij vragen:

- een relevante afgeronde HBO-opleiding richting Jeugd- en gezinsprofessional (HBO-bachelor Social Work (SW) profiel Jeugd/ HBO-bachelor Pedagogiek profiel Jeugd/ HBO-bachelor Sociaal Werk 'oude stijl' (hsao) met uitstroom-profiel jeugdzorgwerker) of afgeronde opleiding WO- master Jeugdzorg;

- kennis van zowel de normale ontwikkeling als de psychopathologie bij jonge kinderen;

- je werkt graag met gezinnen uit verschillende culturen en achtergronden;

- registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;

- het is een pre wanneer je ervaring hebt met de doelgroep jonge kinderen op het gebied van autisme en ontwikkelings-, veiligheids-, hechtingsproblematiek;

- affiniteit met het werken volgens de IMH visie;

- je werkt vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je cliënten, maar ook voor je collega's;

- je bent communicatief vaardig, oplossingsgericht, initiatiefrijk, flexibel en zelfstandig;


De harde selectiecriteria zijn :

  • minimaal een relevant afgeronde Hbo-opleiding of een afgeronde WO opleiding;
  • registratie bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of je kunt je vóór indiensttreding registreren;
  • bekend met het werken volgens de IMH visie.

Wat we je bieden
Wij zoeken op dit moment Jeugdzorgwerker C/ Orthopedagogische medewerker per 1 augustus 2024 voor de locatie Noord voor gemiddeld 24 uur p/w in de schoolweken voor de duur van een jaar. Werkdagen in afstemming met leidinggevende. In de schoolvakanties ben je vrij omdat er volgens een jaarurensystematiek gewerkt wordt.

Inschaling geschiedt op basis van de CAO Jeugdzorg en is afhankelijk van opleiding en ervaring in schaal 8, maximaal € 4.223,16 bruto bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur). Daarnaast kent 't Kabouterhuis goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% korting op Ov-jaarkaarten, een fietsenplan en scholingsmogelijkheden via onze eigen Jonge Kind Academie.

Ben je enthousiast geworden om bij 't Kabouterhuis aan de slag te gaan? Of ken je iemand binnen je netwerk? Stuur deze vacature door of reageer direct. Wil je solliciteren? Gebruik dan de blauwe "Solliciteren" knop bovenaan deze pagina. We komen graag met je in contact.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , , bereikbaar op: of op:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJeugdwerker
Indicatie salaris (min – max]4223 – 4223
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijkabouterhuis.nl/o/jeugdzorgwerker-copm-sjso-locatie-noord-gemiddeld-24-uur-per-week

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.