Jobcoach Gemeente Het Hogeland 12-01-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Jobcoach Gemeente Het Hogeland 12-01-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Jobcoach

Wil je echt impact maken op het individuele leven van mensen door ze te helpen in en naar een duurzame werkplek? Lees dan gauw verder. We hebben ruimte voor meerdere nieuwe collega's!

Welkom bij het Ontwikkelplein!

Wij zitten midden in een transformatie van een traditioneel SW-bedrijf naar het Ontwikkelplein Het Hogeland. Het Ontwikkelplein ondersteunt inwoners die dat nodig hebben in hun ontwikkeling naar- en in werk, participatie of inkomen, met het oog op de eigen regie en zelfredzaamheid. Dit doen wij zoveel mogelijk met de regio en in de reguliere arbeidsmarkt. Houd jij van een dynamische werkomgeving en wil je een bijdrage leveren aan de ingezette koers, dan is dit een mooi moment om in te stappen!

Wat ga je doen?

Als Jobcoach begeleid je klanten in hun traject naar en behouden van een passende werkplek. Hierbij gaat het voornamelijk om klanten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij een plaatsing op een nieuwe werkplek stel je samen met de klant en werkgever een ontwikkelplan op. Je ondersteunt klanten actief in hun inwerkperiode bij een werkgever. Als het nodig is werk je in het begin ook mee. Uiteraard bezoek je de werkplek en ben je aanspreekpunt voor zowel de klant als de werkgever. Je bent voor de werkgever een adviseur en coach. Je begeleidt ook bij interne plaatsingen en adviseert de werkleiders van het ontwikkelplein.

Iedere klant vraagt maatwerk, je doet hierin wat nodig is in de begeleiding. Jouw rol als jobcoach vinden we erg belangrijk en jouw verantwoordelijkheid reikt ver! Als de werknemer bijvoorbeeld niet op zijn werk verschijnt ben jij aan zet om hem op te sporen, aan te spreken en/of op te halen.

Wie ben jij?

Je bent een prettige collega die een positieve bijdrage levert aan ons team. Je hebt passie voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, je bijt je vast in de begeleiding tot het doel bereikt is.

Je zoekt makkelijk mensen op en weet wie je nodig hebt voor een goed resultaat. In jouw begeleiding in werk ben je communicatief sterk. Je werkt gestructureerd en methodisch. Van nature denk je in mogelijkheden en ben je creatief in jouw oplossingen. Verder:

 • Je werkt en denkt op hbo niveau. Je hebt kennis van de Participatiewet.
 • Je hebt werkervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en begeleiden op de werkplek.
 • Je signaleert en herkent de achterliggende problematiek van de klant, op sociaal, psychisch en fysiek vlak.
 • Je maakt heldere rapportages met concrete doelen.
 • Je bent gewend om methodisch te werken.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan in een mooie gemeente. Je krijgt veel ruimte: ruimte voor je eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. En natuurlijk ruimte voor werkplezier! Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week. Werk je liever wat minder? We kijken wat het beste bij jou past!
 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Gedurende dit jaar evalueren we samen of het jou en ons bevalt. Na dit jaar is er kans op een contract voor onbepaalde tijd of verlenging.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.167,- en € 4.537,- (functieschaal 9).
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk/privé balans vinden we belangrijk. Daarom krijg je naast het wettelijke verlof ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of lange vakantie houden.
 • Je krijgt van ons een ontwikkel bon om in te zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Je krijgt de middelen die je nodig hebt om flexibel en thuis te kunnen werken, zoals een laptop en mobiele telefoon.
 • Een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen en nog veel meer!

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Kom dan langs bij onze Meet and Greet ! Deze vindt plaats op 29 januari en start om 14:00. Tijdens deze bijeenkomst kun je vragen stellen over de vacature en een gevoel krijgen bij de gemeente Het Hogeland! Zin om langs te komen? Meld je dan aan bij Babeth via:

Lukt het je niet om te komen, maar wil je toch meer informatie over de vacature? Bel dan gerust naar Annemieke van Dijk (coördinator team Ontwikkelen en Werkbegeleiding), telefoonnummer .

We ontvangen graag jouw (korte) motivatie en cv. Je kunt reageren t/m 5 februari. Op 7 februari kijken wij naar de binnengekomen reacties en hoor je of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op 14 of 15 februari.

Sluitingsdatum

05-02-2024

Startdatum

01-04-2024

Locatie

Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJobcoach
Indicatie salaris (min – max]3167 – 4537
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3287681-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: