Ontwikkelcoach Gemeente Het Hogeland 12-01-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Ontwikkelcoach Gemeente Het Hogeland 12-01-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Ontwikkelcoach

Spreken de termen coachen en ontwikkelen jou aan? Wil je echt impact maken op het individuele leven van mensen door ze te helpen ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou! We hebben ruimte voor meerdere nieuwe collega's!

Welkom bij het Ontwikkelplein!

Wij zitten midden in een transformatie van een traditioneel SW-bedrijf naar het Ontwikkelplein Het Hogeland. Het Ontwikkelplein ondersteunt inwoners die dat nodig hebben in hun ontwikkeling naar- en in werk, participatie of inkomen, met het oog op de eigen regie en zelfredzaamheid. Dit doen wij zoveel mogelijk met de regio en in de reguliere arbeidsmarkt. Houd jij van een dynamische werkomgeving en wil je een bijdrage leveren aan de ingezette koers, dan is dit een mooi moment om in te stappen!

Wat ga je doen?

In deze functie ondersteun je de klant in zijn/haar ontwikkeling naar werk of participatie. Hierbij is eigen regie en zelfredzaamheid het uitgangspunt. Jij hebt de verantwoordelijkheid om hem of haar te laten uitstromen naar de best passende (werk)plek. Het doel is - waar dat kan- om werk te vinden bij een reguliere werkgever. Over het hele ontwikkeltraject voer jij de regie. Je zorgt hierbij dat de klant de juiste stappen zet om uit te stromen richting een passende (werk)plek. Je hebt een eigen caseload met klanten en je begeleidt hen intensief en individueel. Een heel betekenisvolle baan, waarbij je echt impact maakt op iemands leven!

Wie ben jij?

Je bent een prettige collega die een positieve bijdrage levert aan ons team. Je hebt passie voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Je bijt je vast in de begeleiding van jouw klanten tot het doel bereikt is. In deze functie heb je als team een gezamenlijk doel maar werk je ook heel autonoom! Je zoekt makkelijk mensen op en weet wie je nodig hebt voor een goed resultaat. In jouw begeleiding ben je communicatief sterk en je houdt goed overzicht. Je weet wat een klant nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Je hebt de kwaliteit om mensen te motiveren om zelf stappen te zetten in hun ontwikkeling. Van nature denk je in mogelijkheden en ben je creatief in jouw oplossingen. Verder:

 • Je werkt en denkt op hbo niveau. Je hebt kennis van de Participatiewet.
 • Je hebt werkervaring met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Je signaleert en herkent de achterliggende problematiek van de klant, op sociaal, psychisch en fysiek vlak
 • Je maakt heldere rapportages met concrete doelen.
 • Je bent gewend om methodisch te werken.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan in een mooie gemeente. Je krijgt veel ruimte: ruimte voor je eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. En natuurlijk ruimte voor werkplezier! Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week. Werk je liever wat minder? We kijken wat het beste bij jou past!
 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Gedurende dit jaar evalueren we samen of het jou en ons bevalt. Na dit jaar is er kans op een contract voor onbepaalde tijd of verlenging.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.167,- en € 4.537,- (functieschaal 9).
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk/privé balans vinden we belangrijk. Daarom krijg je naast het wettelijke verlof ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of lange vakantie houden.
 • Je krijgt van ons een ontwikkelbon om in te zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Je krijgt de middelen die je nodig hebt om flexibel en thuis te kunnen werken, zoals een laptop en mobiele telefoon.
 • Een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen en nog veel meer!

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Kom dan langs bij onze Meet and Greet ! Deze vindt plaats op 29 januari en start om 14:00. Tijdens deze bijeenkomst kun je vragen stellen over de vacature en een gevoel krijgen bij de gemeente Het Hogeland! Zin om langs te komen? Meld je dan aan bij Babeth via:

Lukt het je niet om te komen, maar wil je toch meer informatie over de vacature? Bel dan gerust naar Annemieke van Dijk (coördinator team Ontwikkelen en Werkbegeleiding), telefoonnummer .

We ontvangen graag jouw (korte) motivatie en cv. Je kunt reageren t/m 5 februari. Op 7 februari kijken wij naar de binnengekomen reacties en hoor je of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op 14 of 15 februari.

Sluitingsdatum

05-02-2024

Startdatum

01-04-2024

Locatie

Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkcoach
Indicatie salaris (min – max]3167 – 4537
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3287707-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: