Junior Communicatiemedewerker Stichting Woonservice Drenthe 29-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Junior Communicatiemedewerker Stichting Woonservice Drenthe 29-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Ik zoek een woning
Over Woonservice
Ik wil kopen

Plekje vrij.... voor een junior Communicatiemedewerker 32 uur

Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie op het gebied van communicatie én heb jij affiniteit met wonen? Dan is dit plekje bij Woonservice een fantastische kans om je carrière in het vakgebied communicatie te beginnen.

Wat ga je doen?

Als junior communicatiemedewerker maak je content: teksten, foto's, illustraties en infographics. Dit doe je zelf en in samenwerking met onze leveranciers. Daarnaast onderhoud je contacten met drukkerijen en vormgevers en bewaak je de voortgang en kwaliteit. Je adviseert collega's over de inzet van communicatiemiddelen en bewaakt de huisstijl.

Ook werk je samen met collega's aan goede communicatie over projecten zoals renovaties, sloop en nieuwbouw en ontwikkelingen in de buurt. Je bent nauw betrokken hij het opstellen van communicatieplannen en voert deze zelfstandig uit. Je haalt verhalen op en deelt ze actief, zowel online als offline. En draagt zo bij aan het thuisgevoel van onze huurders in de wijk.

Jouw enthousiasme en inbreng is hier meer dan welkom! We vertrouwen dan ook op jou, waardoor je alle vrijheid krijgt bij onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Bijhouden van social media; jij haalt de benodigde informatie op en maakt daar begrijpelijke content van voor onze huurders. Daarnaast stel je een contentplan op;
 • Meedenken over de inhoud van ons huurdersmagazine. Je neemt hiervoor interviews af en schrijft artikelen;
 • Communicatie bij nieuwbouwprojecten, denk hierbij aan communicatie met onze huurders en omwonenden, maar ook met externe samenwerkingspartners.

Het is een creatieve functie waar jij zelf invulling aan mag geven. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega die altijd klaar staat om te sparren!

Hier ga je meteen mee aan de slag:

 • Binnenkort komt de april-editie van ons huurdersmagazine Deurpost uit, aan jou de taak om deze content te vertalen naar onze website en sociale media.
 • Collega Patricia, medewerker Wonen, organiseert een startbouwfeest van een nieuwbouwproject voor onze huurders, omwonenden en stakeholders. Jij helpt met het maken van de uitnodiging en je schrijft het persbericht.
 • Het is feest! Woonservice bestaat dit jaar 25 jaar. Ook hiervoor hebben we veel communicatieactiviteiten op de plank liggen. We willen onder andere een Deurpost jubileumeditie maken. Hiervoor mag jij op zoek naar mooie verhalen, doe je interviews en maak je gave artikelen.

Wat breng jij mee?

Jij brengt een bak aan energie mee en hebt vooral veel zin om jouw eerste stappen in je carrière in het vakgebied communicatie te zetten. Bij ons mag je jezelf zijn. Wij bieden je een plek om te ontdekken waar jouw krachten en interesses liggen, zodat je jezelf kunt ontwikkelen. Je hebt interesse in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van communicatie en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om dit toe te passen in jouw werk.

Verder vragen we het volgende:

 • Je hebt een relevante opleiding op Hbo-niveau afgerond;
 • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, zowel naar huurders, omwonenden, gemeenten-, en bouwpartners als intern naar onze collega's.
 • Je hebt een vlotte pen en vindt gemakkelijk je weg in het social medialandschap.
 • Je bent een creatieve maker van pakkende teksten;
 • Je voelt je thuis in een organisatie met een maatschappelijke doelstelling.

Dit bieden wij

 • Wij bieden je een uitdagende functie voor 32 uur per week voor de duur van een half jaar (begin mei tot eind oktober)
 • met veel eigen inbreng en verantwoordelijkheden en goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • We werken plaats- en tijdsonafhankelijk. Daarom krijg je van ons een laptop in bruikleen. Maar je mag ook je eigen laptop gebruiken.
 • Het salaris van deze functie ligt tussen de € 3.405,- en € 4.278,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal G van de CAO Woondiensten).

Wil je meer weten over werken bij Woonservice?

Woonservice Drenthe & Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Communicatie
Indicatie salaris (min – max]3405 – 4278
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.woonservice.nl/over-woonservice/hier-staan-wij-voor/werkgelukt/plekje-vrij-voor-een-junior-communicatiemedewerker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.