Handige Toekomstige Marketeer Kids2b 27-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Handige Toekomstige Marketeer Kids2b 27-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Nee, wij zijn geen marketingbureau. Geen plek waar je gericht opgeleid wordt als marketing automation, social advertising of iets-anders-binnen-de-marketing-specialist. En nee wij zitten ook niet in de stad.

Maar zijn het minpunten als jij stage kan lopen bij één van de grootsten binnen onze branche in het Noorden? Als jij iedere dag de tijd krijgt om te werken aan echte cases en waar jouw skills en kennis direct ingezet worden? Of het nou gaat om SEO, SEA, display, CRO, social of data? En dat zelfs onze kantine dat heerlijke broodje kroket of die verse salade voor jou kan maken?

Want weet je, mensen laten groeien. Dat is ons vak. Veelal hele jonge mensen, maar achter de schermen ook alle andere leeftijden. En dat is wat jij wil toch? Groeien binnen de marketing?

Wat we je wel bieden?

Dan bieden wij een stage waarin je écht kan groeien. Want hier doen we marketing zelf, van A tot Z en soms met een beetje hulp van de leukste partners. Daardoor leer je alle ins en outs van hoe marketing bij een organisatie er echt aan toe gaat. Van marktonderzoek tot operationele plannen en van creëren tot aan analyseren en alles wat ertussenin zit. Van arbeidsmarktcommunicatie tot aan creatieve campagnes voor B2C.

En zoals we vaak zeggen 'zij groeien en wij groeien mee', groei jij dus niet alleen bij ons maar laat je ons ook groeien. Want ook van jouw kennis en skills kunnen wij leren.

Ps. Wie we precies zijn, wat we doen en waarom we goed zijn in wat we doen kan jij als handige toekomstige marketeer zelf wel vinden. Daar winnen we de strijd om jou niet mee. Waar wel mee, vraag je je nu af? Nou hopelijk met bovenstaande en de volgende extra's:

  • Begeleiding van een enthousiaste marketeer die je de oren van het hoofd af kletst en je zo gigantisch veel leert. Want tsja, waar het hart van vol is…
  • De mogelijkheid om echt mee te werken en alle dagen jouw marketingkrachten in te zetten voor verschillende doelgroepen
  • Een stage opdracht die je mede zelf vorm mag geven, maar waar al wel ideeën over zijn. Met andere woorden een stageopdracht die een verslag oplevert dat direct geïmplementeerd wordt en niet in een laatje verdwijnt.
  • Een half jaar stage, 36 uur in de week met een stagevergoeding van € 180,- per maand.
  • Hybride stageplek! Of je nou op kantoor zit, thuis of op één van onze locaties bent. Zolang jij doet wat we hebben afgesproken en met zeer goede kwaliteit, kan dat allemaal. Weet alleen wel dat je dus heel veel leert als we elkaar met goede regelmaat zien en samenwerken.
  • Een gezellig jaarlijks uitje met de hele organisatie (meer dan 200 mensen!)). En dat we daarin graag buiten de gebaande paden gaan, blijkt wel uit onze unieke kerst drive through. Nieuwsgierig naar de aftermovie?

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Stichting Kids2b

Ubbo J. Mansholtplein 2 9951 BX Winsum

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMarketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/vacature-marketingcommunicatie-stagiaire-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.