Klantadviseur Enexis 02-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Klantadviseur Enexis 02-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Klantadviseur

 • Groningen
 • Staf & ondersteuning
 • € 3.415,- en € 4.878,-
 • HBO

 • Wat ga je doen?

  Met jouw energie kan het
  Als Klantadviseur ben je samen met je collega's in het team Flexproducten verantwoordelijk voor de acquisitie van, in eerste instantie, flexibel vermogen bij onze klanten. Dit doe je in nauwe samenwerking met de betrokken Relatiemanager. In de komende periode zullen wij steeds meer flexibele contracten gaan aanbieden. Dit alles doen wij om zoveel mogelijk klanten te kunnen aansluiten in de periode dat wij krapte hebben op het energienet. Je krijgt hierdoor te maken met uiteenlopende nieuwe producten die je gaat verkopen.
  Eén van je belangrijkste taken is het benaderen van bestaande klanten. Hen informeren, maar ook verleiden om flexibel vermogen aan te bieden. En vervolgens in onderhandeling met de klant om een contract af te sluiten. Daarnaast breng je feedback van klanten mee om te gebruiken in nieuwe innovatieve producten voor onze klanten binnen het speelveld van de netbeheerder. Bovendien geef je ze intern een stem op verschillende afdelingen van Enexis waar wij intensief mee samenwerken.
  Door je ambitie, creativiteit en hechte samenwerking met collega's houd je met ons de vaart in de energietransitie.


 • Functie-eisen

  Zo pak jij het aan
  Je staat stevig genoeg in je schoenen om zelfstandig voorlichting en acquisitie bij grootverbruik klanten van ons te doen.
  Je weet wat dat betreft ook waar je over praat, stelt de juiste prioriteiten en plant realistisch. Wat daarbij helpt is dat je de kunst verstaat van het meebewegen en een klant kan overtuigen. Bedrijfsspecifieke kennis die je bij ons nodig hebt maak je je snel eigen. En komt het op onderhandelen aan dan weeg je de belangen van de klant en die van Enexis goed af. Communicatief ben je daarnaast sterk. Je spart zodoende moeiteloos met B2B-klanten en hun adviseurs.


  Verder heb je:

  • Minimaal een hbo-diploma en minimaal 1 jaar werkervaring als adviseur/verkoper binnendienst in het B2B-segment.
  • Affiniteit met techniek of een technische omgeving
  • Bij voorkeur ervaring met klantprocessen in de energiebranche.
 • Team & cultuur

  Je zet je schouders eronder met
  Je gaat werken bij de afdeling Grootzakelijk, een bedrijfsonderdeel dat o.a. bestaat uit drie klantenafdelingen: XL, Multisites en Regulier. Jouw team wordt het gemêleerde team XL wat bestaat uit 50 medewerkers. Binnen dit team is een nieuw subteam Flexproducten neergezet van 14 medewerkers waaronder 6 klantadviseurs.
  Nu de energietransitie op stoom komt, staat het team regelmatig voor grote uitdagingen. Toch heeft iedereen het ontzettend naar zijn zin. Niet op de laatste plaats omdat iedereen binnen team XL altijd voor elkaar klaarstaat. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en worden kennis en ervaringen onderling volop gedeeld.
  Als Klantadviseur ben je werkzaam vanuit onze locatie in Groningen.


 • Wat krijg je van ons?

  En wij steken natuurlijk ook energie in jou
  Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:
  • Salaris tussen €3.415,- en €4.878,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).
  • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.
  • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je brutojaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.
  • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.
  • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 25,- per maand.
  • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
  • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.
  • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.
  • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.

  Werk als klantadviseur flexproducten aan het energienetwerk van morgen
  Solliciteer via de button onder aan deze pagina. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met via


Henk is docent bij Enexis

"Een nieuwe generatie opleiden zie ik als mijn roeping

"

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3415 – 4878
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.enexis.nl/vacatures/klantadviseur-9279?firstName=&lastName=&email=&mobilePhone=&privacyStatement=&familyName=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.