Technical Presales Engineer Ascom (Nederland) 03-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Technical Presales Engineer Ascom (Nederland) 03-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Select which cookies you accept

Strictly necessary

Technical Presales Engineer regio Noord

Apply for this job

We usually respond within three days

Ben jij ondernemend, leergierig en altijd op zoek naar de best passende zorgtechnologie oplossing voor onze langdurige zorg klanten en prospects? Dan zijn wij op zoek op zoek naar jou!

We zijn…

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele workflowoplossingen voor de gezondheidszorg en de zakelijke markt. Met ons hoofdkantoor in Zwitserland en aanwezigheid in 19 landen, ondersteunen we de zorg al 160 jaar met onze technologie. Hiermee stellen wij de gezondheidszorg in staat om de best mogelijke zorg aan te bieden.

Onze systemen worden in 12.000 verschillende ziekenhuizen over de wereld gebruikt en hiermee verwerken zij meer dan 800 miljoen alarmen per jaar (meer dan 2 miljoen alarmen per dag!)). Onze oplossingen hebben een positieve invloed op levens van mensen die in deze ziekenhuizen of zorginstellingen verblijven.

Samen met het gebruik van onze technologie kunnen we een verschil maken in de levens van mensen. We hebben grote ambities om te groeien en willen jou daarom graag in ons salesteam!

Wat ga je doen?

In deze functie werk je samen met de regionale Account Manager om invulling te geven aan de wensen en eisen van klanten en prospects binnen de langdurige zorgmarkt. In de rol van Sales Consultant zul je financiële risico's beoordelen, interne en externe partijen coördineren, calculaties maken en klantpresentaties verzorgen in samenwerking met de Account Manager. Jullie bouwen samen een netwerk op van klanten en adviseurs. En onderhouden deze relaties om het succes te borgen van bestaande en nieuwe projecten en/of contracten.

In deze samenwerking is het belangrijk om altijd te zoeken naar de beste en meest effectieve zorgtechnologie propositie om onderscheidend te kunnen zijn in de zorgmarkt!

Wat heb je nodig?

 • HBO opleiding ICT/elektrotechniek of vergelijkbare kennis verkregen door ervaring.
 • Minimaal 3-5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare positie (bij voorkeur binnen een zorg georiënteerde markt).
 • Ervaring met het maken van geïntegreerde systeem/concept offertes
 • Ervaring met een basis teken automatiseringspakket.
 • Aantoonbare vaardigheid met het gebruik van software-tools voor het uitvoeren van de activiteiten binnen het Sales & Operations proces.
 • Werken volgens overeengekomen budget, taakstellingen en planningen.
 • Mede zorgdragen voor de nakoming van de met de klant gemaakte afspraken.
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Rijbewijs.

WIJ geven JOU graag…

We bieden meer dan alleen een baan bij Ascom, we bieden een carrière met goede voorwaarden:

 • Hybride werkomgeving; je wisselt werken in ons prachtige kantoor af met thuiswerken.
 • Professionele ontwikkeling met ons internationale Learning & Development team naast lokale opleidingsmogelijkheden.
 • De kans om met verschillende teams over de hele wereld te werken en ook de kans om aan projecten in andere landen te werken.
 • Werken met innovatieve zorgtechnologie van hoogwaardige kwaliteit.
 • Het zicht op een vast dienstverband binnen een internationaal bedrijf.
 • Een functie binnen een superleuk, enthousiast, gedreven en ervaren Salesteam Care.
 • 26 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Een auto van de zaak, die altijd voor je klaar staat. Wij rijden in personenauto's waarbij je de keuze hebt om deze ook privé te gebruiken.

Ascom is een werkgever die zich inzet voor gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit, gelijkheid en inclusie. We verwelkomen sollicitanten van alle achtergronden en discrimineren niet op basis van ras, kleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationaliteit, leeftijd, burgerlijke staat, handicap of enige andere beschermde status. Wij geloven dat een diverse personeelsbezetting ons team versterkt, innovatie stimuleert en onze werkomgeving verrijkt. Sluit je aan bij ons in het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gelijke kansen heeft om te slagen.

About Ascom

Decades of innovation

Ascom is a global solutions provider focused on healthcare ICT and mobile workflow solutions. The vision of Ascom is to close digital information gaps allowing for the best possible decisions-anytime and anywhere. Ascom's mission is to provide mission-critical, near real-time solutions for highly mobile, ad hoc, and time-sensitive environments.

Technical Presales Engineer regio Noord

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSales Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://career.ascom.com/jobs/3706921-technical-presales-engineer-regio-noord

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.