Manager HR Stichting Dignis 06-06-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Manager HR Stichting Dignis 06-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Dignis

Menu

NL

Manager HR

Groningen

Geplaatst op 4 juni 2024

 • Standplaats: Heymanscentrum, Groningen
 • Uren: 32 - 36
 • Salaris: €5269,92 - €7849,72 - FWG 70

Dignis is een prachtige zorgorganisatie in Groningen en Drenthe die als missie heeft om (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen, te behandelen, te verzorgen, te verplegen en alle kansen op een goede kwaliteit van leven en sterven te bieden.
Voor Dignis zoeken wij een manager HR met ruime managementervaring, die kan verbinden en die mensen mee weet te krijgen in verandering. Iemand die inspirerend is en een duidelijke visie heeft op HR. Herken je jezelf hierin en wil jij vanuit jouw vakgebied bijdragen aan de missie van Dignis? Dan komen we graag in contact.
Dignis is een platte organisatie, de lijnen zijn kort. De medewerkers zijn gemotiveerd en voelen zich sterk verbonden met de organisatie en zijn erg betrokken bij de cliënten. De werksfeer binnen Dignis wordt ervaren als informeel en warm.

Manager HR

De functie van manager HR van Dignis is een stevige functie, waarbij de hoofdtaken bestaan uit leidinggeven, advies en ontwikkeling en het ontwikkelen en implementeren van (strategisch) HR beleid. Daarbij ben je een strategisch- en sparringpartner voor de Raad van Bestuur als het gaat om organisatie- en personele vraagstukken bij de komende ontwikkelingen in de zorg. Het onderhouden van goede relaties met de medezeggenschapsorganen, de ketenpartners en vakbonden is een belangrijk onderdeel van de functie. Je gaat intensief samenwerken met de manager Bedrijfsondersteuning. Samen geven jullie leiding aan de gehele ondersteunende dienst van Dignis. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de Raad van Bestuur.
De afdeling HR met de verschillende teams waar je leiding aan gaat geven bestaat uit circa 24 FTE. Het zijn collega's van HR, recruitment, opleidingen, verzuimadviseur, de teamcoaches en het plan -en flexbureau.

Profiel

De kandidaat die Dignis zoekt is een energieke, empathische en toegankelijke manager, die oog heeft voor de verschillende teams, gemakkelijk schakelt tussen de verschillende aandachtsgebieden én weet wat er op de werkvloer speelt. Iemand die ook collega's de ruimte en het vertrouwen geeft voor eigen ideeën en ontwikkelingen. Daarbij heb je tot doel om mensen in hun kracht te zetten en samen resultaten te behalen. Je bent inspirerend en hebt een duidelijke visie op HR.
De manager HR moet goed kunnen omgaan met turbulente omstandigheden, pragmatisch zijn in de aanpak en koersvast, maar dient tevens de nodige flexibiliteit te kunnen tonen. We zoeken iemand die de regie pakt, daadkracht heeft, beschikt over probleemoplossend vermogen. Je beschikt over analytisch vermogen en kunt overstijgend denken. Tevens ben je samenwerkingsgericht, communiceer je gemakkelijk met uiteenlopende mensen en ben je sensitief. Je kunt verbinden, zowel binnen de eigen afdeling als Dignis breed.
De kandidaat die Dignis zoekt, weet de balans tussen mensgerichtheid en zakelijkheid te vinden. Je weet mensen mee te krijgen in verandering.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto maandsalaris van minimaal €5.269,92 tot maximaal €7.849,72 bij een 36-urige werkweek, volgens de cao VVT in FWG 70.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en 8% vakantiegeld.
 • Een vergoeding voor woon-werkverkeer.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • 237,4 vakantie uren bij een 36-urige werkweek. (inclusief feestdagen)
 • Korting bij (zorg)verzekeringen en op een tablet/laptop, fiets en sportabonnement.
 • Een prettige werksfeer met ruimte voor informeel contact met collega's. Zodat je naast de nodige inspanning ook toekomt aan ontspanning.

Over onze organisatie

Wij zijn een ouderenzorg organisatie bestaande uit 8 locaties verdeeld over Groningen en (noord)Drenthe. We bieden zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten onze gebouwen. Met ruim 1400 medewerkers bieden we zorg aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. De dienstverlening bestaat uit: dagbesteding, extramurale zorg, revalidatie, verzorgd zelfstandig wonen en verpleeghuiszorg.

Dit zoeken we in jou

De manager HR heeft:

 • een afgeronde relevante opleiding op academisch niveau;
 • tenminste 5 jaar ervaring als manager HR in een organisatie van vergelijkbare omvang;
 • het vermogen en de ervaring om op strategisch niveau beleid te ontwikkelen, passend bij de nieuwe organisatie Dignis en zorg te dragen voor implementatie;
 • ruime ervaring met veranderprocessen en leiderschapsontwikkeling;
 • kennis van het werken vanuit de principes van zelforganisatie en de implementatie daarvan;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk voor deze functie.

Belangstelling?

Als je belangstelling hebt voor deze functie, dan zien we graag uiterlijk 14 juni 2024 je CV en begeleidende brief tegemoet.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Annelize Wilpstra of Laura Wilpstra: .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Manager
Indicatie salaris (min – max]5269 – 7849
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.dignis.nl/vacatures/manager-hr/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.