Medewerker Werkplekbeheer ICT Gemeente Het Hogeland 12-01-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Medewerker Werkplekbeheer ICT Gemeente Het Hogeland 12-01-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Medewerker werkplekbeheer ICT

Zorg jij ervoor dat jouw collega's goed kunnen werken? Wil jij van onschatbare waarde zijn voor onze organisatie? En ook nog eens werken in een gezellig team, veel vrijheid in jouw functie en een goede werk/privé balans? Dan hebben wij de baan voor jou!

Welkom in ons team!

Je komt terecht in ons team automatisering, dat bestaat uit ongeveer 15 collega's. We zijn een hecht team met ieder zijn eigen rol. We werken samen aan ICT vraagstukken en helpen elkaar om het werk gedaan te krijgen. In ons team hangt een goede sfeer en kan iedereen zichzelf zijn. We werken hard maar vinden het ook belangrijk om op het werk lol met elkaar te maken. Daarbuiten treffen we elkaar af en toe op een vrijdagmiddag borrel of ons jaarlijkse teamuitje.

Wat ga je doen?

Jij bent dé persoon die zorgt voor een goed werkende werkplek. Je ondersteunt collega's wanneer er complexe problemen met de werkplek zijn. Onze helpdesk krijgt vragen van gebruikers, jij onderzoekt wat de oplossingen kunnen zijn. Je beheert en ondersteunt verschillende systemen die gebruikt worden voor de werkplek. Je bent ook degene die zorgt voor de technische beveiliging en autorisaties. Jouw werk is heel waardevol! Je zorgt namelijk voor een goede desktop ervaring voor alle gebruikers. En een goede werkplekervaring voor nieuwe collega's. Verder:

 • Je werkt in een helpdeskapplicatie waar IT faciliteiten kunnen worden aangevraagd. Via een geautomatiseerd change proces wordt dit uitgegeven.
 • Klantvragen vertaal je naar technische oplossingen in de lijn met de Enterprise architectuur.
 • Bepaalde wijzigingen in de werkplek beoordeel je. Je voert ze door en documenteert dit.
 • Je ontwikkelt en beheert de hele werkplek stack. Dit doe je proactief. En je laat dit meegroeien met alle nieuwe technieken en mogelijkheden.

Je start jouw dag met een teamoverleg. Hierin bespreken jullie samen welke actuele vraagstukken er liggen en wat je nodig hebt om dit op te lossen. We leren hierin van elkaar.

Wie ben jij?

Je bent een leuke collega die een positieve bijdrage levert aan ons team! Je bent oplossingsgericht en je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk. Je weet wanneer je collega's moet betrekken en wanneer je zelf aan zet bent. In het werk ben je zelfstandig, creatief en vernieuwend. Je hebt een dienstverlenende instelling en in jouw communicatie komt dit ook tot uiting. Je krijgt energie van werken in een fijn team waarbij je samen bouwt aan datgene waar jij je hard voor maakt. Verder:

 • Je hebt ervaring in een functie als werkplekbeheerder. Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis van Windows omgevingen, back-up oplossingen, virtualisatie, VOIP telefonie, antivirusbeheer, incident management systemen en netwerktechnologie/beveiliging.
 • Je weet hoe je werkt met ITIL processen en heb kennis van projectmatig werken.
 • Het is een pré als je kennis hebt van Microsoft 365, PRTG, cloud networking en Veeam.
 • Het is een pré als je kennis hebt van een brede werkplek en netwerk- en infrastructuur bij een gemeente.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, omdat je binnen de gemeente op pad gaat om langs verschillende werkplekken te gaan.

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je werkt in een team met een gezellige werksfeer! Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn, je te ontwikkelen en om jouw eigen ideeën in te brengen! Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van 32 - 36 uren per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarbij we eerst een jaarcontract bieden om te kijken of het jou en ons bevalt.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.317,- en € 4.752,- (functieschaal 9). In 2024 ontvang je nog een extra salarisverhoging als gevolg van een nieuwe cao.
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk/privé balans vinden wij belangrijk. Je krijgt naast het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat langer vakantie of een dag vrij nemen!
 • Een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen en nog veel meer!

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Je kunt dan gerust jouw vragen telefonisch stellen of een kop koffie komen drinken! Je kunt bellen met (), via .

Je hoeft geen energie te stoppen in een motivatiebrief. We maken liever kennis tijdens een kennismakingsgesprek. Jouw cv - waarin jouw kennis en ervaring uitgebreid staat - zien we graag! Je kunt dit opsturen tot en met 28 januari. Daarna kijken wij naar de binnengekomen reacties en hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op 6 februari.

Sluitingsdatum

28-01-2024

Locatie

Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]3317 – 4752
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3287131-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: