Operations Professional JDE Peet's 22-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Operations Professional JDE Peet’s 22-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Storingsmonteur - regio Groningen, Drachten

Vacatureomschrijving

Als service technicus installeer je koffiemachines, verzorg je het preventief onderhoud en kom je direct in actie wanneer een storing op de koffiemachine wordt gemeld door de klant.

We zijn nu op zoek naar een gedreven technicus die problemen snel en slagvaardig kan oplossen en onze klanten enthousiast te woord staat.
Je overige verantwoordelijkheden:

 • Bezoeken van klanten in de regio en uitleggen geven over gebruik machines;
 • Oplossen van knelpunten op een snelle en effectieve wijze en klanten hierover informeren;
 • Adviseren van klanten over het selecteren en samenstellen van de juiste ingrediënten op het vlak van koffie en thee;
 • Signaleren van commerciële kansen bij klanten;
 • Samenwerken met collega's.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van servicetechnicus, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Mbo 3 werk- en denkniveau (elektrotechnisch);
 • Geldig rijbewijs B;
 • Je bent goed in het opzoeken van informatie, lezen en begrijpen van elektrotechnische schema's of waterdiagrammen;
 • Je analyseert storingen op soft- en hardware niveau en lost deze vakkundig op;
 • Handig met de computer en naast werken met Windows, Office, internet en OneDrive vind jij het een uitdaging om te gaan werken met verschillende programmeertools;
 • Onze machines omvatten betaal omgevingen en IT oplossingen. Basiskennis hiervan is dan ook een pré.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Daarnaast kom je in een jong team met een gemiddelde leeftijd van 35. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega's in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is - overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • Een salaris van minimaal €3169 en maximaal €3961 per maand, op basis van een fulltime dienstverband;
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega's samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dick van Asch, Groepsleider, bereikbaar op . Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van , .

Over JDE

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L'OR, SENSEO®, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3169 – 3961
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://careers-nl.jdepeets.com/nl/job-posting-detail/?guid=0745a16d-c370-49b2-902f-a66f5dde3312&id=743999989138583

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.