Projectmanager ZP&co 29-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Projectmanager ZP&co 29-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Projectmanager

Opdrachtnummer 26609 Opdrachtgever DUO Datum 17 juni 2024 tot 17 juni 2025 Uren per week voor 32 uur per week. Status

Open

Regio Groningen Functie type ICT en IT, Projectmanagement Sluitingsdatum 31 mei 2024 Verlengingsopties Niet bekend

-

Postcode

-

Groningen

Introductie

Voor de DUO zijn wij op zoek naar een Projectmanager .

Opdracht inhoud

De mBedrijfsvoering zoekt een projectmanager (PM) voor het voeren van de regie op en coördineren van de Compliance opgave voor de directie Bedrijfsvoering. Vanuit het DUO-brede traject Compliance op Orde zijn een aantal mijlpalen geformuleerd, de PM moet ervoor zorgen dat deze tijdig worden gerealiseerd.

De PM rapporteert hierover samen met de 2 adviseurs compliance van Bedrijfsvoering. Het werk gebeurt door de lijn (managers BV, decentrale compliancy adviseurs BV en medewerkers van de afdeling Compliance) met ondersteuning van de PM en de adviseurs compliance. De werkzaamheden zijn vooral coördinerend, aansturend en verbindend van aard.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Opstellen plan van aanpak
 • Coördinatie, planning & control
 • Voorstellen voor structurele borging
 • Rapporteren aan mBV

Achtergrond opdracht

DUO breed is gebleken dat er op het gebied van Compliance, waaronder Privacy, Archief- en Informatiemanagement en Informatiebeveiliging, meer werk te doen is dan vooraf verwacht.

In 2023 is het programma Compliance op Orde ingericht om het voor 2023 geïnventariseerde werkpakket uit te kunnen voeren. De werkpakketten zijn vanaf februari maandelijks uitgezet in de directies. Inmiddels ligt er een meerjarenplan (2024 - 2026) waarin is uiteengezet op welke onderdelen achterstanden zijn ontstaan en hoe deze (structureel) opgelost kunnen worden. Om DUO-breed meer zicht te krijgen op de Compliance opgave wordt gewerkt met Obeya sturing. Het programma is daarin als DUO doorsnijdend thema benoemd binnen de strategische veranderopgave Basis op Orde. Alle directies en afdelingen moeten hier een bijdrage aan leveren en hebben hun eigen opgave daarin.

Ook bij Bedrijfsvoering is er achterstallig onderhoud op het gebied van Compliance /Algemene Wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld op het gebied van Informatiebeveiliging (ADR-aanbevelingen, hacktest-bevindingen, autorisatiebeheer), Privacy (DPIA's, verwerkingen, verwerkersovereenkomsten), Business Continuiteitsmanagement (crisisplannen, disaster recovery plannen), Archief- en informatiemanagement (volgen bewaartermijnen, tijdig schonen) en digitale toegankelijkheid en processen (AO/IC en procesbeschrijvingen). De opdracht valt onder de keten van bedrijfsvoeringsdiensten en wordt bekostigd uit het portfoliosegment 'Overig/Veranderopgave Basis op Orde'.

Organisatie

DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijn de onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet-en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijs deelnemers en onderwijsinstellingen.

Competenties

 • Je hebt bestuurlijke / organisatie sensitiviteit en overtuigingskracht;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden op tactisch en strategisch niveau;
 • Je bent een netwerker en verbinder;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent omgevingsbewustzijn;
 • Je bent in staat om belangen te kunnen inschatten en daarin prioriteiten te kunnen stellen.

Eisen en wensen

 1. Je hebt een WO werk- en denkniveau;
 2. Je bent Prince2 Practitioner gecertificeerd;
 3. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het leiden van grote projecten in een complexe, politiek gevoelige omgeving;
 4. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met compliance projecten, of projecten met een grote compliance component;
 5. Je bent IPMA-C gecertificeerd;
 6. Je hebt kennis van en ervaring met rijksoverheidsorganisaties en hun processen;
 7. Je hebt kennis van en ervaring met agile werken;
 8. Je hebt ervaring met het werken in een keten.

Gesprek

Zo spoedig mogelijk na sluiting

Overige informatie

Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Reageer via de onderstaande button op deze opdracht. Nog geen profiel? Deze maak je heel makkelijk en snel aan. Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen wij contact met je opnemen. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Heb je over deze opdracht of andere opdrachten vragen? Neem dan contact op via of of vul het contact formulier in.

Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je reactie op deze opdracht. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.
Indien je geen ZZP'er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co . ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP'ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP'ers. Wij hebben ze. Met een achterban van ruim 14.000 ZZP'ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Bedrijfsvoering
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://mijn.zp-en-co.nl/zoeken/opdrachten/26609

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.