Registratie Apotheker U.P.S.V. 22-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Registratie Apotheker U.P.S.V. 22-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

 • U.P.S.V. Unitas Pharmaceuticorum Logo

Registratie apotheker BENU Apotheek Groningen en Bedum

Wil jij je laten registreren tot beherend apotheker en heb je een afgeronde opleiding farmacie? Vind jij het daarnaast belangrijk om goed en persoonlijk begeleid te worden tijdens jouw registratiefase? Per jaar registreren er ruim 70 apothekers bij BENU Apotheek. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jou kunnen opleiden tot een volwaardige beherend apotheker!

Jouw rol

Als registratie apotheker bij BENU Apotheek maak jij onderdeel uit van een belangrijke speler binnen de farmaceutische wereld. Tijdens deze registratiefase word je klaargestoomd om zelfstandig als beherend apotheker aan de slag te gaan. Dit doe je niet alleen! BENU Apotheek heeft namelijk ervaren opleiders en een grote groep collega's waarmee jij kan sparren. Je ondersteunt de beherend apotheker in het adviseren van cliënten, artsen en andere ketenpartners. Daarnaast voer je onder andere medicatie reviews uit en houd je toezicht op de dagelijkse receptafhandeling.

In welke apotheek ga jij het verschil maken?

BENU Apotheek Groningen is een middelgrote apotheek gelegen in de wijk Vinkhuizen in het noordwesten van de stad Groningen. BENU Apotheek Bedum is een middelgrote dorpsapotheek gelegen in het centrum van Bedum ten noorden van de stad Groningen. Er is in beide apotheken een goede samenwerking met de huisartsen en andere zorgprofessionals in de omgeving. Wij bieden onze patiënten de verschillende services aan zoals een 24 uurs afhaalautomaat, Herhaalservice, Mijn BENU app, de Medicatie Review Tool en de BENU Medicijn Scan.

De apotheekteams bestaan uit betrokken, enthousiaste en flexibele medewerkers, die bereid zijn mee te bewegen met de veranderingen die de huidige markt met zich mee brengt. Binnen dit team krijg je de ruimte om je op verschillende vlakken te ontplooien, op het gebied van: patiënt begeleiding en -consult, baxter patiënten, dermacosmetica adviezen en lifestyle begeleiding. We staan open voor nieuwe ideeën, kansen en uitdagingen.

 • Een salaris gebaseerd op de bij werkgever van toepassing zijnde salarisschaal (afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een 38-urige werkweek)
 • 27 vakantiedagen op basis van 38-urige werkweek
 • Collectieve verzekeringen
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot GoodHabitz; een zeer groot (online) trainings- en opleidingsaanbod voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Brocacef Academy (met o.a. leiderschapstrainingen en young talent program)
 • De mogelijkheid om naar keuze fiscaal voordelig producten aan te schaffen via het platform Fiscfree, waaronder bijvoorbeeld een (elektrische) fiets
 • Aandacht voor jouw vitaliteit, door onbeperkte en vrijblijvende mogelijkheid tot deelname aan bijvoorbeeld Webinars, virtuele BodyFit workouts of meditatie sessies
 • Er is een actieve personeelsvereniging met het gehele jaar door allerlei activiteiten
 • Pensioenregeling SPOA

Over BENU

BENU zet zich dagelijks in voor de gezondheid van mensen. BENU is daar waar mensen behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Online en met 345 (BENU) apotheken is BENU altijd dichtbij. BENU is met 3.500 medewerkers en ruim 3,4 miljoen klanten onderdeel van Brocacef Groep N.V., een groep van ondernemingen actief op het gebied van de gezondheidszorg. Bij Brocacef Groep werken ca. 5.500 medewerkers.


Evenementen

mrt

25

Inschrijven Batavierenrace

25 maart 2024 17:00 tot 17:00

mrt

25

Industrieavond (bachelor)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelRegistratie Apotheker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.upsv.nl/registratie-apotheker-benu-apotheek-groningen-en-bedum/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.