Schoonmaak Medewerker Facilicom 16-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 16-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Schoonmaak medewerker bij een cleanroom in Groningen

Ben jij op zoek naar een parttime schoonmaakbaan in Groningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Schoonmaak medewerker bij een cleanroom in Groningen

15 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Functieomschrijving

Bij Gom, een van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken in Groningen. Dit bedrijf is toegewijd aan het creëren van de beste oplossingen voor staar- en refractieve chirurgie. Zij zijn sinds 1983 actief. Wij zoeken iemand die het een uitdaging vindt om de werkvloer schoon en netjes te houden zodat het personeel in een opgeruimde ruimte kan werken. Jij bent hier een enorm belangrijke schakel in! Jij zorgt ervoor dat de cleanroom en de OK er weer brandschoon uitziet.

Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 16:00 tot 19:00 uur. Het gaat om een parttime dienstverband van 15 uur per week.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met de recruiter!

Wat je krijgt

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je met leuke collega's kunt werken in een informele werksfeer? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres! Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken en hoe we jouw talenten optimaal kunnen benutten.

Wat bieden wij? Naast een gezellige werksfeer bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 20 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024) ;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • Een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
 • Toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen

Wie je bent

Jij bent enthousiast, flexibel, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
 • Je bent in het bezit van je cleanroom certificaat of bereid deze te behalen;
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit in de schoonmaak;
 • Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken / zich verantwoordelijk voelt.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Groningen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Op het gebied van werving en selectie hebben we een samenwerking met verschillende partners. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik kom graag met je in contact.

 • Stuur mij een appje

12 - 12 uur

€ 13,42 - € 14,78 per uur

15 - 15 uur

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Housekeeping
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)15 – 15
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000002ThLRIA0/Schoonmaak-medewerker-bij-een-cleanroom-in-Groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.