Schoonmaak Medewerker Zorg Asito 18-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Schoonmaak Medewerker Zorg Asito 18-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Schoonmaak Medewerker Zorg

Ter uitbreiding van ons gezellige team zijn we op zoek naar een schoonmaak medewerker bij de van Mesdag kliniek in Groningen. We werken hier in een leuk team waar gezelligheid en veiligheid voorop staat. Je bent hier verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kantoren en het sanitair. Je werkt hier van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 19:30 uur, we bieden je een contract van 15 tot 20 uur per week. Heb jij ambities om jouw kennis verder te verbreden? Dan is dit ook zeker mogelijk! Zo kun je bij ons bijvoorbeeld doorgroeien naar specialistische reiniging, maar wij bieden nog meer verschillende facilitaire functies aan op deze locatie. Wil jij werken op een bijzondere locatie en heb jij een redelijke tot goede beheersing van de Nederlandse taal? Solliciteer dan snel!

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk?

Naam E-mail

Delen

Uren: 15 - 20 uur per week
Plaats: GRONINGEN 15-5-2024 00:00:00

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak Medewerker Zorg die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaak werkzaamheden op een zorg locatie met een leuk team.

Wat vragen wij van jou?

Motivatie, het schoonmaak vak leren we je graag; Je vindt het geen probleem om in een psychiatrische omgeving te werken, wij vinden veiligheid en werkplezier erg belangrijk; Je hebt een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling; Je kan een VOG verkrijgen; Je beheerst de Nederlandse taal; Je vindt het leuk zelfstandig en in teamverband te werken.

Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de €13,42 - €14,78 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024; Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; Een goede pensioenregeling; Korting op verschillende zorgverzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met , .
Solliciteren kan tot en met woensdag 19 juni 2024

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInterieurverzorger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)15 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijasito.nl/vacatures/Schoonmaak-Medewerker-Zorg-GRONINGEN-GRONINGEN/18056

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.