Social Media Marketeer Problicity B.V.;voordeelxl.nl 06-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Social Media Marketeer Problicity B.V.;voordeelxl.nl 06-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Problicity

Social Media Marketeer

Ben jij gefascineerd door de wereld van auto's en een meester in het managen van social media campagnes ? Dan is Problicity op zoek naar jou! Wij zoeken een dynamische Social Media Marketeer die een passie voor auto's combineert met een scherpzinnig begrip van social media marketing. Jouw taak is om onze klanten in de automotive sector op social media te laten schitteren door het volledig beheersen en finetunen van hun campagnes. Jouw creatieve ideeën en strategische aanpak zijn de sleutel tot succes in deze essentiële rol.

Parttime | min. 32 u/w | Locatie: Groningen

Zo kan je dag eruit zien

8:30 uur - Aankomst op kantoor
Na een ontspannen dagje vrij start je rond 8:30 uur je dag. Vandaag werk je op ons gezellige kantoor. Ben jij een vroege vogel? Je hebt de flexibiliteit om eerder te starten. Je start je dag met het checken van je taken in ons taakmanagementsysteem Asana. Daarna werk je de mail bij en maak je alvast de planning voor de komende week.

9:00 uur - Social Media Strategie
Tijdens een dynamische brainstormsessie, richt je je samen met het team Vormgeving en Content Creatie op het ontwikkelen van social media content voor de komende drie maanden. Deze strategische sessie, gedreven door jouw kennis van de automotive sector en social media expertise, resulteert in een gedetailleerde en creatieve contentkalender. Deze aanpak garandeert dat alle content visueel aantrekkelijk, strategisch uitgedacht en ruim op tijd klaar is, waardoor niets aan het toeval wordt overgelaten en we onze automotive klanten consistent vooropstellen.

10:30 uur - Content Creatie
Als meester in contentmarketing, creëer je aantrekkelijke en doeltreffende social media campagnes, gericht op onze liefde voor auto's en de behoeften van onze klanten.

12:00 uur - Lunchpauze
Tijd voor een welverdiende pauze! Je sluit aan bij je collega's in de gezellige kantine. De informele sfeer binnen het team zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt. En wie weet, misschien plan je wel alvast het volgende personeelsuitje in!

13:00 uur - Vacatureteksten
Na de lunch heb je een meeting met een klant die extra personeel nodig heeft. Met een arbeidsmarkt die steeds krapper wordt in de mobiliteitsbranche, is het vinden van gekwalificeerd personeel een uitdaging. Gelukkig sta jij klaar om ze te helpen! Je schrijft overtuigende vacatureteksten, zo hebben onze klanten binnen no-time hun hoognodige automonteur binnengesleept!

15:30 uur - Aansturen social media campagnes
Nu is het tijd om de motor van onze social media campagnes aan te zwengelen. Je dompelt jezelf onder in het strategisch plannen, ontwikkelen en verfijnen van boeiende campagnes, specifiek afgestemd op de automotive sector. Jouw inzet is gericht op het waarborgen van de kwaliteit en effectiviteit van elke campagne, om zo de beste resultaten voor onze klanten te garanderen.

16:30 uur - Tijd voor een welverdiend biertje of wijntje!
Met een gevoel van voldoening over de gerealiseerde content en strategieën, sluit je de dag af en bekijkt nog even in Asana wat je prio's voor de volgende dag zijn. Het is donderdag middag, dus eh… laptop dicht en proost!

Jouw taken in een notendop

 • Het ontwikkelen en uitvoeren van een social-mediastrategie voor de verschillende social-media kanalen van onze automatie klanten
 • Het ontwikkelen en bijhouden van de social media kalender, waarvoor je ook regelmatig brainstorms samen met het team inplant
 • Schrijven van diverse teksten, van webcontent tot direct mail's
 • Het zelfstandig beheren van meerdere advertentieaccounts van klanten
 • Het opzetten en coördineren van (influencer)samenwerkingen
 • Communicatie met de klant over de voortgang, resultaten en actiepunten
 • Produceren van (video)content voor de verschillende kanalen. Dit doe je in samenwerking met interne en externe collega's
 • Het doorvertalen van landelijke (thema-)campagnes naar de social-mediakanalen.
 • Social listening: wat gebeurt er online en bij de doelgroep?

Hier herken jij jezelf wel in

 • Je hebt aantoonbare ervaring met het creëren van social-mediacontent
 • Je hebt een passie voor auto's en kennis van de automotive branche is een pré
 • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt een proactieve, georganiseerde en creatieve mindset
 • Je hebt een klantgerichte en oplossingsgerichte houding
 • Je bent thuis in alles rondom social media, hebt ervaring met posts en copy schrijven en bent de eerste van je vrienden die nieuwe social trends of kanalen ontdekt.

Wie is Problicity?

Stel je voor, werken bij Problicity, waar elke dag begint met een dosis creativiteit en innovatie! Als je op zoek bent naar een marketingbureau dat zich onderscheidt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Bij Problicity zijn we gepassioneerd door marketing, zowel online als offline, en we hebben een team van 20 specialisten die zich iedere dag inzetten voor onze klanten. Maar we zijn meer dan alleen collega's, we zijn een hecht team die leuk vinden wat we doen en plezier hebben in het proces - work hard, play harder!

Ons kantoor is splinternieuw en biedt niet alleen een geweldige omgeving om te werken, maar ook ruimte voor ontspanning. Denk aan een potje tafeltennis, in de gameroom of even een potje darten.

Bij Problicity geloven we in groei, zowel professioneel als persoonlijk. We investeren in ons team en organiseren regelmatig leuke teamuitjes om de band te versterken. We gaan zelfs een keer per jaar met z'n allen op werkreis, hoe vet is dat?!

 • Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling - je krijgt de mogelijkheid om zelf opleidingen of cursussen te volgen
 • We bieden een goede pensioenregeling afgestemd op jouw wensen
 • Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • We organiseren supergezellige do-mi-bo's of vrij-mi-bo's en teamactiviteiten
 • We vinden vitaliteit belangrijk, daarom krijg je van ons een sportabonnement van het huis, uh kantoor!
 • We werken in een gloednieuw kantoor waar alles klopt, wellicht zelfs wel de mooiste van Groningen!
 • Genoeg ruimte voor ontspanning - stukkie lopen, even darten, potje tafelvoetballen of in onze gameroom. Zo kun je even resetten na een enerverende brainstorm en daarna fris weer door met je volgende project
 • Je kan onbeperkt vers fruit eten uit onze keuken
 • We bieden flexibiliteit als het gaat om thuiswerken en je werktijden, we verwachten natuurlijk wel dat je regelmatig gezellig aanwezig bent op kantoor
 • Last but zeker not least, we maken 1x per jaar een fantastische werkreis met het team!

Dat zie jij wel zitten, en nu?

Stap 1

De eerste stap is een daalder waard.

Yes! Je besluit te solliciteren.

Push the button!

Je stuurt je CV en je motivatie in de vorm van een brief of video naar welkom@ problicity.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSocial Media Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheReclame/PR/Communicatie
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.problicity.nl/vacatures/socialmediamarketeer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.