Teamcoördinator Leyhoeve Exploitatie 03-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Teamcoördinator Leyhoeve Exploitatie 03-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Over De Leyhoeve

Woonlandschap de Leyhoeve is een innovatief woonconcept voor 55-plussers. Momenteel hebben wij twee vestigingen: in Tilburg (geopend in 2016) en Groningen (geopend in 2018). Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan reguliere huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ook beschikt De Leyhoeve over zorgvleugels waar intensieve zorg geleverd wordt aan bewoners met (met name) een vorm van dementie, maar ook met somatische ziektebeelden. Een aangename omgeving waar mensen - ook als zij ouder worden - ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is thuiszorg, dagbesteding of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, en met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren. Kortom: Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een (complexe) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? Iedereen is van harte welkom! Woonlandschap de Leyhoeve: Samen aangenaam oud worden.

Jouw rol als teamcoördinator

Als teamcoördinator draag je bij aan de verdere ontwikkeling van De Leyhoeve. Je bent cultuurdrager en speelt, zowel intern als extern, een voorbeeldrol bij het uitdragen van de visie van De Leyhoeve. Je geeft leiding aan één van de vier teams op de zorgafdeling van De Leyhoeve. Je team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers die zorg verlenen aan 18 bewoners. We vinden het daarbij heel belangrijk dat je zichtbaar aanwezig bent voor je collega's uit het team, maar ook voor de bewoners. Met zowel je collega's als de bewoners werk je vanuit de relatie en op basis van gelijkwaardigheid. Je bent de spil in het team en weet wat er speelt. Je faciliteert en ondersteunt collega's op het gebied van zorg en welzijn. Zo kunnen zij de focus houden op hun eigen expertise: de beste zorg voor onze bewoners! Om feeling te houden met je team op de werkvloer, hen te ondersteunen en om zicht te houden op de werkprocessen werk je tevens voor een beperkt gedeelte van je werktijd mee in de directe uitvoering van de zorg.

Als teamcoördinator lever je een bijdrage aan het operationele zorgbeleid. Je stelt in overleg met het team en de zorgmanager doelen vast die aansluiten bij het kwaliteitsjaarplan en binnen het team stuur je op de uitvoering van deze doelen. Tevens informeer en adviseer je de zorgmanager, zowel gevraagd als ongevraagd. Je lost problemen op de werkvloer praktisch op en doet voorstellen aan de zorgmanager die leiden tot verbetering van werkprocessen. Als teamcoördinator zie je ook toe op een goed verloop van de roostering waarbij je het eindbesluit neemt indien zich problemen voordoen. Daarnaast heb je een scherp oog op de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting en ben je verantwoordelijk wanneer het gaat om volledige en actuele dossiers van bewoners en van de collega's in jouw team.

Jouw werkplek

Als teamcoördinator werk je op onze zorgafdeling. Onze zorgafdeling telt in totaal 74 zorgsuites waar 24-uurs zorg wordt verleend en 6 zorghotelsuites voor kortdurend verblijf. De zorgsuites liggen rondom 8 gezamenlijke en gezellige huiskamers waar de meeste bewoners het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Onze bewoners hebben met name een vorm van dementie, maar ook somatische zorgvragen. Zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen regie zijn voor ons belangrijke uitgangspunten in de zorg voor onze bewoners.

Wat vragen we van jou?

Jij bent een ervaren BIG-geregistreerde verpleegkundige niveau 4 of 5 en een krachtige, warme en positieve persoonlijkheid. Met jouw ruime ervaring binnen de (ouderen)zorg en jouw goed ontwikkeld luisterend oor zie je het als een uitdaging om samen met je collega's de zorg elke dag weer tot een succes te maken. Door jouw ervaring begrijp je ook wat collega's nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Je bent in staat om met een helikopterview over de afdeling te kijken en bent altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer. Collega's werken graag met jou samen, omdat je door de ogen van de ander kijkt, initiatieven aanmoedigt, mensen samenbrengt en ervoor zorgt dat het goede gesprek wordt gevoerd.

De uitgangspunten van positieve gezondheid (Machteld Huber) onderschrijf jij. Net zoals dat jij leest en schrijft met de theorie van Anneke van der Plaats. Jij weet precies hoe jij voor de ideale leefomstandigheden kan creëren voor onze bewoners. Een uitdaging ga je niet uit de weg en je weet, als het nodig is, je mannetje te staan. Zijn er knopen die doorgehakt moeten worden? Dat doe jij weloverwogen maar beslist! Bovendien heb je al een aantal jaren coördinerende/ leidinggevende ervaring in je rugzak en weet je jouw krachtige persoonlijkheid op een mooie manier te combineren met een warm hart.

 • Een prachtige werklocatie met een warme uitstraling.
 • Een warme ontvangst als nieuwe collega.
 • Een fijn team met betrokken collega's.
 • Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.
 • Werktijden (voornamelijk) van maandag t/m vrijdag, tenzij je aanwezigheid nodig is op een ander moment. Je bent vrij om daarin zelf een inschatting te maken.
 • Een platte organisatie met korte lijntjes waar nog echt tijd voor de mensen gemaakt wordt en zorg op maat wordt verleend.
 • Een contract voor 32 of 36 uur per week.
 • We starten met een jaarcontract, maar spreken wel de uitdrukkelijke wens uit om uiteindelijk een vast dienstverband met je aan te gaan.
 • Salaris conform CAO VVT. De functie van teamcoördinator is ingeschaald in FWG 50 met een salaris dat, afhankelijk van jouw werkervaring ligt tussen de € 3.174,50 en € 4.370,94 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een fietsleaseregeling voor een elektrische fiets.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling, opleiding en training.

Enthousiast?

Reageren kan tot en met 23 mei 2024. Ons streven is om de procedure vóór 1 juni 2024 af te ronden.

Tot snel!

Delen:

Woonlandschap de Leyhoeve Groningen
Helperpark 258-L | 9723 ZA Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgcoördinator
Indicatie salaris (min – max]3174 – 4370
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.leyhoeve.nl/groningen/vacatures/teamco%c3%b6rdinator-groningen-32-36-uur-per-week-1078639/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.