Timmerman BTE Groep 05-06-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Timmerman BTE Groep 05-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Mallenmaker/Timmerman

Kom jij als Timmerman ons team versterken? Wil je werken aan mooie projecten en werk je graag op één vaste locatie? Als timmerman bij Steenhuis Beton werk je aan mallen voor o.a. trappen en bordessen.

Voor Steenhuis Beton B.V. zijn wij op zoek naar een:

Mallenmaker/Timmerman

Werklocatie
Uithuizermeeden

Uren per week
32-40 uur

Wat ga je doen?
Na een gedegen inwerkperiode zul je zelfstandig of in teamverband werken aan projecten die een dag of soms zelfs enkele weken kunnen duren. Met je collega's ga je houten mallen maken in allerlei formaten voor o.a. trappen en bordessen. Het werk is variërend omdat het veelal maatwerk is waardoor je jouw vaardigheden goed kunt ontwikkelen. Op het moment dat de tekeningen voor jou en je collega's beschikbaar zijn, start je met het maken van de mal. Zodra deze is voltooid, zal de productie de mal voorzien van bewapening en de trap produceren. Je hebt verder afwisselend te maken met nieuwe mallen of mallen die omgebouwd worden. De trappen van Stadhuis Groningen, Stadhuis Apeldoorn en het Groninger Museum zijn o.a. projecten waar wij als team trots op zijn.

Je werkplek is bij ons in de productiehal waardoor je geen last hebt van weer en wind. De werktijden zijn dagelijks van 7:30-16:15 uur. Iedere maand is er een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Je rapporteert aan Teamleider Mallenmakerij.

Wat breng je mee?

 • Je bent een aanpakker en weet hoe je gereedschappen handig kunt gebruiken.
 • Het lezen van tekeningen kan jij wel. Bouw- en houtervaring is welkom.
 • Omgaan met machines op een veilige manier kan jij goed.
 • Je kan jezelf goed redden maar stelt ook vragen als je iets niet weet.
 • Zowel starters als ervaren timmerlieden zijn bij ons welkom.

Alle locaties binnen de BTE Groep, en dus ook Steenhuis Beton, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de Cao voor de Betonproductenindustrie. Verder krijg je:

 • 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,5% gegarandeerd.
 • € 0,23 cent per kilometer woon-/werkverkeer.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze eigen BTE Academie.

Wie zijn wij?
Wij zijn Steenhuis Beton! Opgericht in 1913 en gevestigd in Uithuizermeeden. We zijn de specialist als het gaat om het bouwen van betonnen prefab trappen en bordessen. Steenhuis Beton beschikt over een eigen vlechterij, modelmakerij, storterij en engineeringafdeling. Op ons kantoor werken calculators, tekenaars, administratief medewerkers en een constructeur. Het team bestaat uit 48 medewerkers. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Hercules en Vebo Beton & Staal.


Druk op de sollicitatiebutton of mail naar en stuur eventueel alvast je cv en optioneel een korte motivatie mee. Heb je vragen? Bel/app dan naar , stel ze via de chat of mail naar .

Wil jij alvast jouw nieuwe collega's ontmoeten, kijk dan mee: https://www.youtube.com/watch?vv=ddxNcJ5Qyf0 .


 • BOL stage | Mallenmaker bij Steenhuis Beton B.V. image

Uithuizermeeden

Over BTE Nederland B.V.

Wij zijn de BTE Groep: een ambitieuze en gezonde onderneming waarin negen gespecialiseerde merken samenkomen: ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal. Kom jij ook bij ons werken?

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Mallenmaker/Timmerman

Kom jij als Timmerman ons team versterken? Wil je werken aan mooie projecten en werk je graag op één vaste locatie? Als timmerman bij Steenhuis Beton werk je aan mallen voor o.a. trappen en bordessen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTimmerman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieUithuizermeeden, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbte.nl/jobs/3781435-mallenmaker-timmerman

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.