Trainee Business Banker Medical ABN AMRO 17-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Trainee Business Banker Medical ABN AMRO 17-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Trainee Business Banker Medical ABN AMRO 18-04-2024

 • Locatie: Groningen

 1. Trainee Business Banker Medical ABN AMRO 18-04-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Werken bij ABN AMRO logo

Trainee Business Banker Medical Groningen

Groningen

We vragen

 • 0+ jaar
 • Een klantgerichte visie
 • Analytische skills

We bieden

 • € 3.329 - € 4.755 pm
 • Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket
 • Regie op eigen ontwikkeling

Waarom ABN AMRO?

 • Bouwen aan de bank van de toekomst
 • Een diverse en inclusieve cultuur
 • Veel interne doorgroeimogelijkheden

Deze vacature staat nog 32 dagen open

Trainee Business Banker Medical Groningen

Vind jij het leuk medische ondernemers en specialisten te helpen hun dromen te verwezenlijken en bij te dragen aan een duurzamere wereld? En wil jij een vliegende carrièrestart maken met verantwoordelijkheid en een verdiepend persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Start dan nu als trainee Medical Business Banker!

Je werk

Als Medical Business Banker ben je verantwoordelijk voor het advies richting onze klant. Je draagt zorg voor het resultaat van deze klantgroep en jouw eigen portefeuille. Balans tussen klanttevredenheid, volumes, rendement en risicobeheersing vind je belangrijk. Je vergroot de loyaliteit van bestaande klanten en verwijst klanten door waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor zo'n 300 klantrelaties.
Je spreekt klanten op kantoor of via beeldbankieren. Klanten ervaren hierdoor persoonlijk en deskundig advies van specialisten die kennis hebben van hun vakgebied. Je hebt zoekt contact met intermediairs(tussenpersonen). Dit is onze voornaamste bron voor acquisitie.

Werkomgeving

De afdeling bediend 1e en 2e lijns medici, maar ook professionals als advocaten, notarissen en sporters. De afdeling is georganiseerd op basis van clusters. In deze clusters wordt kennis, expertise en complexiteit gebundeld.
Het team heeft een jaar van herorganiseren achter de rug en is klaar om door te groeien in ons vakgebied. We willen met veel energie onze klanten bedienen!
We werken hybride. Dat betekent dat jij werkt daar waar je het beste je werk kan doen. Dat zal de ene keer op kantoor zijn en een andere keer vanuit huis.

Traineeship

Tijdens het traineeship ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. We leiden je op voor je eerste functie en geven je de ruimte om een stevige basis te ontwikkelen voor je verdere loopbaan. Dit doen wij door het bieden van verschillende elementen in het traineeship zoals masterclasses, rotaties en opdrachten. Zo bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. Na het traineeship stroom je uit in de rol als Medical Business Banker.
Je werkt actief aan het vergroten van je vakinhoudelijke kennis en volgt een opleidingsprogramma zodat jij optimaal je werk kan doen. Aanvullend bieden we je de unieke kans om het Boost Your Growth-programma van The School of Life te volgen, waar je aan de slag gaat met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Door middel van opdrachten krijg je inzicht in jezelf als professional. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt. Natuurlijk staan je manager, naaste collega's en mentor voor je klaar om jou te begeleiden en te coachen. Na het traineeship stroom je uit als Medical Business Banker in hetzelfde team.

Je profiel

Je bent klantgericht en een actieve netwerker. Het is voor jou geen probleem om klanten ook digitaal in gesprek te gaan en neemt je klanten hier ook in mee.
· Je hebt recent een hbo- of wo-opleiding afgerond, bij voorkeur Economie, Bedrijfskunde, Sustainability, Rechten of Finance
· Je hebt maximaal twee jaar werkervaring
· Je hebt een actieve houding en kan goed reflecteren
· Je bent klantgericht en beschikt je over een commerciële instelling
· Een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist (i.v.m. het schrijven van kredietvoorstellen en het klantcontact).

Uiteraard hoef jij niet over elke vaardigheid uit het beschreven profiel te beschikken. Juist de potentie om vaardigheden te ontwikkelen is wat jouw talent zichtbaar maakt tijdens het traineeship.

Wij bieden

Een plek op een dynamische afdeling. Waar je de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en te groeien - zowel persoonlijk als professioneel. Bijvoorbeeld met je jaarlijkse ontwikkelbudget van €1.000,- en ons vitaliteitsprogramma.
• Een 36-urige werkweek met een marktconform salaris vanaf €3500,- per maand
• Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
• Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Selectieproces

Het sollicitatieproces voor het traineeship bestaat uit een aantal stappen:

Uiterlijk 1 juli hoor je van ons of je bent geselecteerd voor het Personal & Business Banking Traineeship.


Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Functietitel Accountmanager Indicatie salaris (min - max] 3329 - 4755 Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 1 - 40 Type contract Vast Branche Banken/Financiële dienstverlening Locatie Groningen, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.werkenbijabnamro.nl/vacature/6353/trainee-business-banker-medical-groningen?utmutm_source=moongro&utm_medium=referral&utm_campaign=EB-graduates&utm_id=CP0003016&utm_content=vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Redactie Nieuwsuitdelfzijl.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]77 – 77
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/trainee-business-banker-medical-abn-amro-18-04-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.