Verpleegkundig Begeleider Avond 's Heeren Loo Zorggroep 29-03-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Verpleegkundig Begeleider Avond ’s Heeren Loo Zorggroep 29-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Verpleegkundig begeleider avond- en nachtzorg

"Kan jij mij helpen als ik 's nachts hulp nodig heb? Kan ik op jou vertrouwen? Ben jij er voor mij als ik 's nachts bang ben?"

In het kort

Je kunt reageren t/m 14-04-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

' Maartje, 43 jaar, is een vrouw met een verstandelijke beperking. Het is 22:40, de late dienst heeft de dienst afgerond en is naar huis gegaan. De nachtdienst is aanwezig en vanaf een centrale plek op het terrein worden de cliënten ingeluisterd. Maartje wil graag de bevestiging van de nachtdienst dat er op haar gepast wordt. Via het inluistersysteem praat een van de nachtdienstmedewerkers, Miranda, terug naar Maartje: 'Wij zijn er Maartje! We zullen op je passen vannacht, ga maar lekker slapen.

'

Als verpleegkundige avond-en nachtzorg ga jij aan het werk op ons woonzorgpark midden in de woonwijk Ter Laan in Bedum. Op ons woonzorgpark staan woningen met verschillende doelgroepen. Wij zijn er voor jongeren, (jong-) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking.

In het filmpje in de link hieronder geven we je graag een beeld van onze nachtzorg:

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wie ga je helpen?

Je biedt nachtzorg aan cliënten met een matig tot (zeer) ernstige verstandelijke beperking. De doelgroepen waaraan wij zorg bieden zijn EMB, MVG, LVB en ouderen. Om deze verschillende doelgroepen te kunnen begeleiden wordt er een breed scholingsprogramma aangeboden.

Hoe ga je helpen?

Je draagt zorg voor cliënten in de woningen die in de directe omgeving van de werkplek van de nachtzorg liggen. De woningen worden ingeluisterd door middel van een inluistersysteem, daarnaast zijn er op cliëntniveau indien nodig andere domotica aanwezig om goede zorg te kunnen bieden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een epilepsiemelder of een camera. Per nacht werk je samen met twee collega's, die per toerbeurt inluisteren en zorg verlenen op de woningen. Daarnaast is er per nacht een slaapdienst als achterwacht aanwezig.

De diensttijden zijn van zondag tot en met donderdag van 22:15 tot 07:15 en op vrijdag en zaterdag van 22:30 tot 07:30. Daarnaast zijn er nog overdrachtsdiensten waarbij je een kwartier eerder begint. Voor de functie krijg je een inwerkperiode van een maand.

De nachtdienst verleent zorg vanuit de visie: 'De nacht is om te slapen'. Het accent ligt op begeleiding en zorgverlening om de cliënten een zo goed mogelijke nachtrust te kunnen bieden. Jij bent op je sterkst in de nacht en samen met je collega's zorg je graag voor een goede nachtrust voor de cliënten. Je luistert het elektronische inluistersysteem uit, interpreteert geluiden en loopt rondes, waarbij je indien nodig verpleegtechnische handelingen uitvoert. Het accent van verpleegkundig begeleider avond-nachtzorg ligt voornamelijk in triage. Je kunt goed observeren en hebt inzicht.

Als Verpleegkundig begeleider avond- en nachtzorg ben je naast de directe uitvoering van zorg, het aanspreekpunt voor collega's uit het nachtzorgteam die ook aan het werk zijn. Met je georganiseerde werkwijze kun je hen ondersteunen in het coördineren van de werkzaamheden. Je kunt snel schakelen en handelen in verschillende situaties, zoals bij een calamiteit of bij het uitvoeren van een verpleegtechnische handeling. Jij bent de communicator en coördinator in de nacht, jij hebt de regie bij het contact leggen met andere disciplines, zoals de doktersdienst. De nachten zijn eigenlijk nooit hetzelfde - hollen of stilstaan - altijd dynamisch.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede overdracht met het verpleegkundig team, de medische dienst en sta je in contact met de collega's van de woningen om de 24 uur zorg zo volledig mogelijk in te richten. Onderdeel van deze functie zijn kantooruren die overdag worden ingevuld. Tijdens deze uren neem je bijvoorbeeld deel aan overleggen of zet je lijnen uit richting andere disciplines.

Dit bieden wij

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2766 euro en 3861 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo. Solliciteer snel en eenvoudig op deze vacature.

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten zijn en welke functie bij 's Heeren Loo het beste bij jou past.

Kennismaking met de manager of een collega uit het team. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.

Soms gebruiken we een assessment om nog beter inzicht te krijgen in jouw talenten en of de functie bij jou past.

Voorstel en Start

Dan doen wij jou een passend aanbod! Hierna verwelkomen wij jou graag als nieuwe collega.

Werkt op ma, di, wo en do

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2617 – 3535
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/verpleegkundig-begeleider-avond-en-nachtzorg-1068696

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.