ZZP-er Gronings Vuur 31-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. ZZP-er Gronings Vuur 31-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Ben jij onze verbinder en ken je de gebiedsdeel Ten Boer van de gemeente Groningen en haar (in)formele netwerken op cultureel en maatschappelijk gebied? Gezocht: cultuur-aanjager in de gemeente Groningen, gebiedsdeel Ten Boer.

Stichting Gronings Vuur zoekt voor de periode - oktober 2024 t/m september 2025- voor gemiddeld 30 uur per maand een lokale cultuur-aanjager (zzp-er) wonend in de gemeente Groningen, gebiedsdeel Ten Boer.

 • Cultuur aanjager in gemeente Groningen, gebiedsdeel Ten Boer: voor zzp-er
 • Gemeente Groningen
 • Oktober 2024 - September 2025

Gronings Vuur

Gronings Vuur is een reizend cultuurprogramma dat door de provincie Groningen trekt om in iedere gemeente, samen met inwoners en lokale organisaties, een indrukwekkende culturele productie te maken en uit te voeren.

Doel is het culturele veld te versterken, meer inwoners bij cultuur te betrekken, lokaal kennis en ervaring op te bouwen om zo een stevige impuls te geven aan het maken van eigen culturele producties in de toekomst.

Gronings Vuur haalt in februari / maart 2025 verhalen op bij inwoners. Lees hier op de website van Gronings Vuur hoe dat gaat. Bijeenkomsten, gesprekken en creatieve werkplaatsen worden georganiseerd om naar boven te halen wat er leeft in de dorpen van gebiedsdeel Ten Boer, met name op het terrein van leefbaarheid en klimaat. Deze verhalen zijn inspiratie voor de productie.

In april †25 begint de ontwikkeling van de productie onder leiding van een nog aan te stellen professionele regisseur, om in september †25 te spelen op (een) nu nog onbekende locatie(s) in de gemeente Groningen, gebiedsdeel Ten Boer.

Functie-inhoud:

 • Je zet je netwerk in -en breidt je netwerk uit- om inwoners, jongeren, professionals, culturele- en maatschappelijke organisaties te interesseren samen met het Gronings Vuur team te werken aan het voorbereiden en het maken van een culturele productie;
 • Je informeert het Gronings Vuur team over geïnteresseerde kennisoverbrengers, amateurs en/of vrijwilligers die deel willen nemen aan de inwonersgesprekken of mee willen werken aan de totstandkoming van de productie van Gronings Vuur en brengt deze geïnteresseerden met het productieteam van Gronings Vuur in contact;
 • Je bent het contactpunt van het productieteam Gronings Vuur voor jongeren, vrijwilligers of verenigingen die meewerken aan de totstandkoming van de productie;Â
 • Je onderzoekt in de gemeente welke bedrijven mogelijk geïnteresseerd zijn op wat voor manier dan ook een bijdrage te leveren aan het project Gronings Vuur, je brengt deze bedrijven in contact met het kernteam Gronings Vuur.
 • Je organiseert in overleg met de daartoe aangewezen culturele organisatie bijeenkomsten en overlegsituaties om het culturele netwerk uit te breiden, te activeren en krachtiger te maken.
 • • Je bouwt in samenwerking met het kernteam van Gronings Vuur een netwerk op van deelnemende mensen, organisaties en bedrijven om na vertrek van Gronings Vuur in Ten Boer in onderlinge samenwerking culturele vervolgprojecten op te zetten.

Profiel:

 • Je bent een netwerker en verbinder pur sang
 • Je bent ondernemend, bevlogen, nieuwsgierig en hebt affiniteit met het Gronings Vuur-project
 • Je bent een organisatorisch talent en je weet wat er speelt in de dorpen van gebiedsdeel Ten Boer
 • Je maakt gemakkelijk contact met mensen vanuit diverse achtergronden
 • Je werkt gestructureerd en kunt goed informatie overbrengen
 • Je werkt en denkt op minimaal MBO 4-niveau

Richt je brief met CV aan: Stichting Gronings Vuur t.a.v. , zakelijk leider /

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Productie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)30 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverig
LocatieTen Boer, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://groningsvuur.nl/vacatures/culturele-aanjager-in-ten-boer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.