2 Civieltechnisch Medewerkers Gemeente Het Hogeland 18-01-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. 2 Civieltechnisch Medewerkers Gemeente Het Hogeland 18-01-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

2 civieltechnisch medewerkers

We rijden allemaal over wegen en maken gebruik van het riool. En dit kun jij wel eens gemaakt hebben! Wil jij echt iets tastbaars en moois maken voor de maatschappij waar je trots op kan zijn? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Waarom hebben we jou nodig?

Als gemeente hebben we tal van werkzaamheden waar we verantwoordelijk voor zijn. We zorgen voor weg- en waterbouwkundige constructies zoals wegen en riool. Erg belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Maar ook om te kijken naar duurzame en innovatieve manieren in deze werkzaamheden. We hebben jou nodig om ons hierbij te helpen. We zoeken twee collega's met ieder een eigen aandachtsgebied: wegen en de waterketen. Een hele mooie baan, want je ziet alle facetten van het vak: van idee tot uitwerking.

Welkom in ons team!

Bij ons kom je te werken in een gedreven team met vakspecialisten. Het mooie daaraan is dat iedereen zijn eigen specialisatie heeft en dat je op civiel- cultuurtechnisch vlak veel aan elkaar hebt. We doen het samen voor onze omgeving. Bij ons heb je daadwerkelijk invloed op hoe het er buiten uitziet, hoe onze unieke ruimte wordt beleefd en hoe dat van toegevoegde waarde is voor onze inwoners. Er is veel ruimte om je persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen. Wij stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen.

Wat ga je doen?

In deze baan kun je echt wat neerzetten waar alle inwoners van de gemeente de komende jaren gebruik van maken! Hoe je dat gaat doen? Je hebt de rol van beheerder en beoordeelt plannen op een terrein in de openbare ruimte. Bij een nieuw project geef jij invulling aan de technische uitwerking. Je bent dus bezig met de technische voorbereiding en het ontwerp. En je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van onderhoud aan de wegen of waterketen.

Verder:

 • Je ontwerpt en maakt plannen over weg- en waterbouwkundige constructies. Bijvoorbeeld hoe een brug of riool op een duurzame manier vorm kan krijgen. Klimaat, duurzaamheid en circulariteit spelen hierin een belangrijke rol.
 • Dit werk doe je allemaal niet alleen. Je werkt veel samen met collega's. Maar ook met inwoners, provincie, waterschappen en rijksoverheden zodat er een mooie co creatie ontstaat.
 • Je beheert en beoordeelt plannen in de openbare ruimte.
 • Je handelt subsidie aanvragen af.

Wat neem jij mee?

Je bent een enthousiaste collega die zin heeft in bijzonder werk in een gemotiveerd team! Je zoekt makkelijk mensen op in de samenwerking. Je bent communicatief sterk en je weet wanneer je wie moet betrekken. Je kijkt over grenzen van werk heen om samen tot een goed resultaat te komen. De wereld om ons heen - en dus ook ons werk - verandert continu. Je bent flexibel in de ontwikkelingen die op je af komen.

Verder:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een diploma te hebben gehaald (richting civiele techniek) of een aantal jaren ervaring in een civiele functie.
 • Je hebt een flexibele instelling. Het ene moment ligt de focus van jouw werk meer op planvorming en ontwerp, het andere moment ligt dit meer op beheer en uitvoering.

Wat wij jou bieden:

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je krijgt veel ruimte: ruimte voor je eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week. Werk je liever wat minder? We kijken wat het beste bij jou past.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Na dit jaar gaan we samen kijken of het jou en ons bevalt met het oog op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.317,- en € 4.752,- (schaal 9), HR21 indeling ontwerp en voorbereiding IV. In 2024 ontvang je nog een extra salarisverhoging als gevolg van een nieuwe cao.
 • Bovenop jouw salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Bovenop het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of lange vakantie houden.
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken met de middelen die je daarvoor nodig hebt.

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten door eens mee te lopen, een kop koffie te drinken met het team of met de teamleider? Je kunt dan gerust even bellen of een WhatsApp sturen naar , , via telefoonnummer .

We ontvangen graag jouw cv. Je hoeft geen energie te stoppen in een motivatiebrief. Je kunt reageren tot en met 4 februari. Na deze datum laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit hebben we gepland op 13 en 19 februari.

Sluitingsdatum

04-02-2024

Locatie

Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]3317 – 4752
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3290963-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.