Helder Gemeente Het Hogeland 07-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Helder Gemeente Het Hogeland 07-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Logo van Gemeente Het Hogeland

Adviseur Verkeer en Mobiliteit

Wil jij echt invloed hebben op hoe het er buiten uit ziet? En met een vak bezig zijn die continue in ontwikkeling is? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Het team

Je wordt onderdeel van een leuk team dat bestaat uit vakspecialisten, beleidsmedewerkers en adviseurs die zich bezig houden met allerlei projecten in de openbare ruimte. Op het gebied van verkeer en mobiliteit werk je nauw samen in een team met drie naaste collega's. We hebben een goeie sfeer en er is ruimte om van elkaar te leren en casuïstiek te bespreken.

Waarom hebben we jou nodig?

We zijn als gemeente ambitieus in ons mobiliteitsprogramma en hebben grote opgaven liggen voor de komende periode. Je komt op een perfect moment in ons team om hier een bijdrage aan te leveren. Er is veel ruimte voor initiatieven, dingen ontwikkelen én uitvoeren. Er zijn op het gebied van mobiliteit zoveel ontwikkelingen gaande zoals de verandering van het klimaatsysteem, elektrisch rijden, deelvervoer en e-bikes. We willen een leefbare en bereikbare gemeente blijven en daardoor is het belangrijk om andere en vooral slimmere keuzes te maken. Dat betekent enerzijds het faciliteren van een gezonde en duurzame mobiliteitskeuze, waarbij een sociale en veilige verkeersomgeving het uitgangspunt is.

Wat ga je doen?

Je levert een bijdrage in het realiseren van ons mobiliteitsprogramma. Jouw rol hierin is afwisselend en generalistisch. Je krijgt heel veel mee, van planfase tot uitvoering. Dat maakt de functie ook zo leuk.

 • Je wordt verantwoordelijk voor het instellen van een verkeerscommissie die bestaat uit inwoners en stakeholders uit de regio. Hierin heb je de rol van secretaris. Een mooie klus die goed is voor jouw netwerk.
 • Je beoordeelt en adviseert in plannen die voorkomen uit bijvoorbeeld een project voor een nieuwe woonwijk. Je werkt steeds nauw samen met collega's in de gemeente.
 • Daarnaast heb je ook contact met inwoners van onze gemeente als zij vragen hebben.

Ons vak ontwikkelt iedere dag en wij ontwikkelen mee. We zijn flexibel in de opgaven die op ons af komen en proberen zoveel mogelijk op elkaars talenten het werk in te zetten.

Wat neem jij mee?

Je bent een enthousiaste collega die zin heeft in leuk werk in een fijn team! Je zoekt makkelijk mensen op in de samenwerking en in je communicatie ben je helder. Je bent gericht op het resultaat en kunt goed over de grenzen van jouw onderwerp naar vraagstukken kijken. Je voelt je verantwoordelijk om tot een goed resultaat te komen, of dat nu gaat om een groot project of om een vraag van een inwoner. Je staat stevig in je schoenen en kunt een boodschap goed overbrengen.Verder:

 • Heb je al ervaring op dit thema? Top! We hopen dat je reageert. Ben je helemaal nieuw in de wereld van gemeente en mobiliteit, maar heb je wel een relevante opleiding (bijvoorbeeld planologie of verkeerskunde) gedaan? We geven je dan de ruimte om je te ontwikkelen tot adviseur verkeer en mobiliteit!
 • Je hebt een hbo werk en denkniveau.

Wat wij jou bieden:

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je krijgt veel ruimte: ruimte voor je eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week. Werk je liever wat minder? We kijken wat het beste bij jou past.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Gedurende het jaar gaan we in gesprek of het jou en ons bevalt met de blik op een structureel dienstverband.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3317,00 en € 4752,00 per maand (functieschaal 9), peildatum 1 januari 2024.
 • Bovenop jouw salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Bovenop het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of lange vakantie houden.
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken met de middelen die je daarvoor nodig hebt. Uiteraard ben je ook op pad in de gemeente en is er een standplaats in Uithuizen om te werken.

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten door eens mee te lopen, een kop koffie te drinken met het team of met de ? Je kunt dan gerust even bellen of een WhatsApp sturen naar , , via telefoonnummer .

Je kunt dit voor 13 maart 2024 opsturen. Op 19 maart gaan we kijken naar de binnengekomen reacties en hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op 27 maart.

De functie wordt gellijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang.

Sluitingsdatum

13-03-2024

Locatie

Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerkeerskundige
Indicatie salaris (min – max]3317 – 4752
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature?tx_windvacancies_detail%5Baction%5D=detail&tx_windvacancies_detail%5Bcontroller%5D=Vacancy&tx_windvacancies_detail%5Bvacancy%5D=481&cHash=ef145ca3758320ffccaa4cd127f7c396

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.