Constructeur BTE Groep 27-12-2023

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Constructeur BTE Groep 27-12-2023

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Constructeur

Ben jij een ervaren Constructeur op het gebied van prefab beton en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Soliciteer Direct

Voor Steenhuis Beton B.V. zijn wij op zoek naar een:

Constructeur

Werklocatie
Uithuizermeeden


Wat ga je doen als Constructeur bij Steenhuis Beton?
Binnen de dynamische omgeving van Steenhuis Beton komen jouw kwaliteiten als professional geheel tot zijn recht. Je zal zelfstandig prefab betonnen constructies in detail berekenen.

In voorkomende gevallen vervul je de rol van adviseur in offertetrajecten en controleer je op aanvraag tekeningen en berekeningen van (prefab) trappen. Dit doe je aan de hand van de vastgestelde eisen ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, budget en productiviteit. Een proactieve houding op het gebied van innovatie is derhalve onontbeerlijk.

Je begeleidt, voor zover nodig, de calculators en werkvoorbereiders bij de vertaling van berekeningen naar tekeningen. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen en in stand houden van binnen de organisatie Steenhuis ontwikkelde rekenprogramma's.

Wil jij alvast jouw toekomstige collega's ontmoeten, kijk dan hier:https://www.youtube.com/watch?vv=ddxNcJ5Qyf0

Wat breng je mee als Constructeur bij Steenhuis Beton?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Bouwkunde. Als je daarnaast ook nog een opleiding Betonconstructeur BV of HTI in de pocket hebt, is dat zeker een pré.
 • Een afgeronde mbo-opleiding met voldoende werkervaring om bovengenoemde werkzaamheden zelfstandig op te pakken, biedt zeker ook mogelijkheden. In deze opleiding, dan wel werkervaring, heb je kennis vergaard over constructies, ten behoeve van veiligheid, normering en rekenregels in de markt en voorspantechniek.
 • Je bent in staat om te werken met reken- en (3D) tekenprogrammatuur.

Mocht je nog niet volledig voldoen aan bovengenoemde vraag, dan vragen wij jouw bereidheid om een opleiding te gaan volgen .

 • Samenwerken.
 • Vakgerichtheid.
 • Verantwoording.
 • Aandacht voor details.
 • Inzicht.
 • Kwaliteitsgerichtheid.

Alle locaties binnen de BTE Groep, en dus ook Steenhuis Beton, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de Cao voor de Betonproductenindustrie. Verder krijg je:

 • 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,5% gegarandeerd.
 • € 0,21 cent per kilometer woon-/werkverkeer.
 • Laptop en telefoon.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze eigen BTE Academie.
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden (maximaal 2 dagen bij een fulltime dienstverband).

Wie zijn wij?
Wij zijn Steenhuis Beton! Opgericht in 1913 en gevestigd in Uithuizermeeden. We zijn de specialist als het gaat om het bouwen van betonnen prefab trappen en bordessen. Steenhuis Beton beschikt over een eigen vlechterij, modelmakerij, storterij en engineeringafdeling. Op ons kantoor werken calculators, tekenaars, administratief medewerkers en een constructeur. Het team bestaat uit 48 medewerkers. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Hercules en Vebo Beton & Staal.


Druk op de sollicitatiebutton of mail naar en stuur eventueel alvast je cv en optioneel een korte motivatie mee. Heb je vragen? Bel/app dan naar , stel ze via de chat of mail naar .


Over BTE Nederland B.V.

Wij zijn de BTE Groep: een ambitieuze en gezonde onderneming waarin negen gespecialiseerde merken samenkomen: ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal. Kom jij ook bij ons werken?

Soliciteer Direct

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Constructeur

Ben jij een ervaren Constructeur op het gebied van prefab beton en word je graag uitgedaagd in een dynamische werkomgeving?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelConstructeur Beton
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieUithuizermeeden, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbte.nl/jobs/3258891-constructeur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizen: