Adviseur Transitiefinanciering KplusV 20-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Adviseur Transitiefinanciering KplusV 20-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Adviseur Transitiefinanciering

Geloof jij dat het oplossen van maatschappelijke uitdagingen alleen kan door samen te werken? Wil je daar concreet aan bijdragen door jouw visie op de benodigde publieke financieringsinstrumenten in de praktijk te brengen? En weet je stakeholders aan elkaar te verbinden om zo succesvolle samenwerkingen tussen overheid, financiers en ondernemers te creëren? Dan ben je bij KplusV aan het juiste adres: als onze nieuwste Adviseur Transitiefinanciering!

Full-time · Groningen

*Please note that a fluent command of the Dutch language is required for this position.**

Wat ga jij doen als Adviseur Transitiefinanciering?
Samen met je collega's in de marktgroep Financieren, onze opdrachtgevers binnen de overheid en financiers maak jij je sterk voor een duurzame, inclusieve en innovatieve economie. Dit doe je met name door het verkennen, bouwen en evalueren van financieringsinstrumenten. Zo verken je voor opdrachtgevers de mogelijkheden van (revolverende) fondsen of subsidieregelingen, bijvoorbeeld op het thema van duurzame bedrijventerreinen. Of ga jij onderzoek doen naar de mogelijkheden voor de financiering van de warmtetransitie, zodat gemeenten de transitie kunnen versnellen. Ook bouwen we en voeren we instrumenten uit, bijvoorbeeld regelingen in opdracht van overheden.

Daarnaast evalueren we financiële instrumenten. Daarbij moet je denken aan de evaluaties van fondsen of regelingen. KplusV is Thought Leader op het gebied van het financieren van transities en (revolverende) fondsen. We hebben inspirerende opdrachten en opdrachtgevers en zoeken jou om ons team uit te breiden. Benieuwd naar onze visie op het financieren van transities en de projecten die we uitvoeren? Kijk hier .
Je brengt belanghebbende partijen bij elkaar en maakt hen enthousiast, waardoor je kansen omzet in opdrachten voor KplusV. Je bent de regisseur die samenwerkingen initieert, vorm geeft en deze samen met de marktgroep Financieren, KplusV'ers, financiers en andere samenwerkingspartners succesvol maakt en verder uitbouwt. Je krijgt veel gelegenheid om aan persoonlijke ontwikkeling te werken en je skills en vaardigheden verder te brengen.
Over KplusV
Wij zijn niet zomaar een kennisbedrijf; we zijn ondernemend en innovatief, gedreven door de missie om maatschappelijke impact te creëren. Wij verbinden mensen en mogelijkheden en vinden dat publiek-private samenwerkingen essentieel zijn voor toekomstbestendige oplossingen. Bijvoorbeeld rondom afvalproblematiek, regionale economie en arbeidsmarkt, zinvol werk voor iedereen en ontwikkelingsruimte voor innovatieve startups.
Wij zijn Certified B Corp . Samen met een wereldwijde gemeenschap van B Corps werken we aan een duurzame, inclusieve en innovatieve toekomst en continue verbetering. We leggen de lat hoog om samen échte en blijvende positieve impact te creëren, voor alle betrokkenen.
Wat neem je mee als Adviseur Transitiefinanciering?

 • Je werkt en denkt op hbo of academisch niveau. Bij voorkeur heb je een studie Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar afgerond.

 • Je hebt minimaal 3 jaar (advies)ervaring op het gebied van maatschappelijke opgaven van de overheid en financieringsinstrumenten. Het is een pré als je al ervaring hebt opgedaan met het zelfstandig opzetten en begeleiden van projecten.

 • Bij voorkeur heb je een relevant netwerk, dat je met plezier onderhoudt, uitbouwt en inzet om de juiste samenwerkingen tot stand te brengen.

 • Je hebt een heldere visie op de grote maatschappelijke opgaven en bijbehorende financieringsinstrumenten waar de overheid de komende jaren voor staat. Je hebt ideeën bij hoe de overheid haar doelen kan bereiken. Deze ideeën weet je op overtuigende en enthousiasmerende wijze over te brengen.

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan die nooit verveelt en waar je echt impact kunt maken.

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (indicatief: obv fulltime € 3.200 - € 4.500), 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding woon-werk, goede pensioenregeling en variabele beloning.

 • Een professioneel bedrijf dat de kernwaarden één team, inspiratie, vertrouwen, kwaliteit en onafhankelijk hoog in het vaandel heeft staan.

 • Elke dag een gezamenlijke, georganiseerde lunch op kantoor en door het jaar heen diverse borrels en andere activiteiten.

 • Deskundige collega's die van veel markten thuis zijn, hard werken en vooral ook erg gezellig zijn.

 • De faciliteiten om flexibel (thuis) te werken; met onze vestigingen in Groningen (Mediacentrale), Arnhem (op het duurzame Industriepark Kleefse Waard), Amsterdam (op het innovatieve Amsterdam Science Park) of Rotterdam (direct naast CS) als uitvalsbasis.

Interesse gewekt?
Is Adviseur Transitiefinanciering echt iets voor jou? Dan maken we graag kennis met je. Solliciteren bij KplusV gaat digitaal. Een uitgebreide motivatiebrief is dus niet nodig. Als we denken dat je een goede match bent nodigen we je uit voor een kennismaking. Je hoort altijd van ons.

Nog vragen?
Neem dan contact op met (tel: , mail: ) of Erik Siepelinga (tel: , mail: ). Bezoek ook eens onze website en maak alvast uitgebreid kennis met KplusV.

Bij KplusV geloven we dat verschil zien, het verschil maakt.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsmedewerker
Indicatie salaris (min – max]3200 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijkplusv.nl/adviseur-transitiefinanciering/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.