Accountmanager / Sales Engineer Den Hartog 22-04-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Accountmanager / Sales Engineer Den Hartog 22-04-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Den Hartog b.v.


+31 (0) 184 661275
www.denhartogbv.com

Voor informatie: |

Den Hartog b.v. Logo

  • Marine

  • Industrie

Den Hartog b.v. (opgericht in 1948) is leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. De brandstoffen worden geleverd onder de merknamen Esso, GT24 en Autofood. Als strategisch distributeur van ExxonMobil levert Den Hartog Mobil smeermiddelen in Nederland.

Den Hartog is ter versterking van de marketingafdeling op naar verterking.

Geen dag is hetzelfde, als je werkt als sales engineer bij Den Hartog. Op dinsdagochtend sta je tussen de gigantische containerschepen, op donderdag brainstorm je over die nieuwe marketingactie, samen met jouw collega's. Duik jij graag in nieuwe uitdagingen en loop je warm voor techniek, verkoop en klantrelaties? Dan is dit jouw kans! We zoeken niet zomaar een verkoper, maar iemand die onze klanten in de maritieme sector begeleidt naar optimale prestaties en duurzaamheid.

Dit ga je doen

Als sales engineer bij Den Hartog ben je méér dan een verkoper; je bent die vertrouwde adviseur die onze maritieme klanten in de regio Noord-Nederland helpt:

 • met (product)advies, over hoe ze hun scheepsmotoren in topconditie kunnen houden.
 • met het concretiseren van hun duurzaamheidsdoelstellingen, met onze CO 2 -besparende brandstoffen en hoogwaardige smeermiddelen.
 • om de juiste beslissingen te nemen, zowel vanuit milieu-aspect als voor hun bedrijfsresultaat.

Ook het enthousiast maken van potentiële nieuwe klanten in de zeevaart, binnenvaart, bagger en offshore is bij jou in goede handen. Je volgt marktontwikkelingen op de voet en weet met creatieve marketingacties bestaande klanten telkens weer te verrassen. Of het nu gaat om kleinere bedrijven, of de grote key-accounts met enorme volumes.

Over jou

 • Mbo- of hbo-werk- & denkniveau.
 • Ervaring in een commerciële functie.
 • Affiniteit met techniek en de maritieme sector.
 • Relatiebouwer (en -onderhouder).
 • Flexibel: werkmail of -telefoontje buiten kantoortijd? Geen punt!

Wat je mag verwachten

Bij deze afwisselende fulltime functie horen veel vrijheden - waar jij uiteraard goed mee om kunt gaan. Zie jezelf als de kapitein van je eigen schip; jij staat aan het stuur, ondersteund door een hecht en gedreven team. We verwachten een flinke dosis ervaring en zelfstandigheid, maar daar krijg je ook wat voor terug.

Wat denk je van een prima salaris én bonussen, goede arbeidsvoorwaarden en een fijne leaseauto. Ook zijn er leuke extra's, zoals onze gezellige en actieve teamuitjes met alle collega's. Daar wíl je bij zijn! En last but not least ; met trainingen, opleidingen en coaching zorgen wij dat jij jouw koers vindt binnen ons familiebedrijf.

Stap aan boord

Ben jij klaar om dit sales-avontuur aan te gaan en de maritieme sector naar een hoger niveau te tillen? Heb je vragen?

Over Den Hartog


Tel 5
Fax 9
Den Hartog b.v.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.denhartogbv.com/over-ons/vacatures/vacature-sales-engineer-marine/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.