Projectmedewerker Communicatie IVN 07-06-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Projectmedewerker Communicatie IVN 07-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Over IVN

 • Werken bij IVN
  • Over IVN
   • Werken bij IVN

 1. Projectmedewerker Communicatie regio Noord

IVN | 06 juni 2024

IVN zoekt een creatieve, ondernemende projectmedewerker communicatie met relevante werkervaring en die zich in wil zetten voor een groene duurzame wereld.

Voor de regio Noord (Groningen, Friesland en Drenthe) zoeken wij een

Projectmedewerker Communicatie

Voor 24-32 uur per week

Standplaats: Assen, Leeuwarden of Groningen (vaste standplaats dichtbij jouw woonplaats, waarbij je bereid bent om regelmatig op de andere locaties te werken).

IVN Natuureducatie verbindt mens en natuur. We laten kinderen en volwassenen ervaren hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Met 180 beroepskrachten, 30.000 leden en 160 vrijwilligersafdelingen in heel Nederland organiseren we projecten, campagnes, cursussen en vele natuuractiviteiten. Kom ons team versterken, zodat we samen nóg meer mensen bij de natuur kunnen betrekken.

De functie

Als projectmedewerker communicatie zet jij je in om de verschillende initiatieven, projecten en campagnes van IVN in beeld te brengen, zodat ons bereik wordt vergroot en onze impact zichtbaar is. Je draagt bijvoorbeeld bij aan vergroening van buurten en natuurbeleving in het onderwijs en de kinderopvang . Geen enkele dag is hetzelfde bij IVN.

De projectmedewerker communicatie is een spin in het web als het gaat om interne en externe communicatie in de regio. Je bent de rechterhand van de projectleiders en helpt hen met uitvoering en zichtbaarheid van projecten. Ook geef je vorm aan communicatie voor belangrijke IVN-beleidsthema's, doelgroepen en producten en vertaal je deze naar concrete communicatieactiviteiten en -middelen. Daarnaast ben je volop actief binnen de IVN-netwerken en werk je samen met vrijwilligers en diverse partners. Ook lever je een bijdrage aan het uitvoeren van de landelijke IVN-communicatiestrategie.

Als projectmedewerker communicatie ben je onder andere bezig met:

 • het maken van een communicatie-/contentplanning;
 • het adviseren en ondersteunen van projectleiders op communicatiegebied;
 • het ontwikkelen en beheren van communicatiemiddelen voor verschillende projecten en campagnes;
 • het onderhouden van contacten met onze vrijwilligers, samenwerkingspartners en vormgevers;
 • het schrijven, redigeren en publiceren van berichten voor op onze website, social media kanalen en voor in onze digitale nieuwsbrieven;
 • het ondersteunen bij de organisatie en uitvoering van evenementen.

Jouw profiel

 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding op het terrein van communicatie/marketing en beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen op het vakgebied communicatie, zoals social media en andere vormen van digitale communicatie;
 • Basiskennis van vormgevingsprogramma's als InDesign, Photoshop en Illustrator is een pré;
 • Je komt meteen tot de kern van de zaak, begrijpt wat er nodig is en vertaalt dit naar concrete acties. Je begrijpt waar gevoeligheden en belangen liggen en houdt daar rekening mee.
 • Je bent proactief en in staat initiatief te nemen in het versterken van communicatie;
 • Je werkt gestructureerd en kunt goed overzicht bewaren;
 • Je bent een goede schrijver;
 • Je bent flexibel en vindt het prima 'op locatie' te werken aan projecten en bent bereid om soms 's avonds en in het weekend te werken;
 • Je hebt affiniteit met het werk van IVN.

Werken bij IVN

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega's bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. Dit kan middels de IVN Academie, waar wij verschillende interne vaardigheidstrainingen aanbieden, waarin je jezelf nieuwe manieren van werken eigen kunt maken. Zo kun je je verdiepen in het leren toepassen van visueel werken, storytelling of scrum. Het team in regio Noord bestaat uit een diverse groep van ongeveer 30 personen. Je werkt als communicatiemedewerker solo in de regio. Daarnaast maak je onderdeel uit van het landelijke communicatieteam. In het team staan sociocratisch werken, zelfsturing, samenwerken, vertrouwen en eigen leiderschap centraal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 7, het salaris bedraagt tussen de € 3.086,- en € 4.228,- bruto per maand bij 36 uur. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er een groeibudget van € 1.000,- per jaar dat je kan inzetten voor jouw ontwikkeling. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid van een verlenging. De functie heeft de omvang van 24-32 uur dit in overleg en wordt uitgeoefend vanuit de kantoren in de drie provincies.

Bij IVN werken we vaak met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. IVN zal zorgdragen voor het aanvragen van de VOG en voor de kosten hiervan.

Interesse?

Ben je enthousiast? Vul het sollicitatieformulier in en upload je cv en motivatie in PDF ter attentie van , regio Noord. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk maandag 24 juni . De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 9 juli en de tweede ronde op donderdag 18 juli.

De door jou aan IVN verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Communicatie
Indicatie salaris (min – max]3086 – 4228
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ivn.nl/werken-bij-ivn/vacatures/projectmedewerker-communicatie-2/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.