Adviseur Elker 04-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Adviseur Elker 04-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Contact:

Snel naar

 • Adviezen corona op Elker locaties
 • Werken bij
 • Servicepunt JeugdzorgPlus

Volg Elker via:

Adviseur Personeel, Organisatie & Ontwikkeling

Datum 02-05-2024 Salaris Schaal 10 Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd, met kans op vast dienstverband Nummer 4785 Locatie Elker Ingangsdatum Zo snel mogelijk Sluitingsdatum 20-05-2024

Heb je een passie voor het verbinden van mens en organisatie ? Wil jij een impact hebben op organisatieontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers? In een sector die bijdraagt aan een betere toekomst voor ieder kind? Dan is deze functie als Adviseur Personeel, Organisatie & Ontwikkeling (PO&O) iets voor jou!

Elker is er, met hoogspecialistische hulp, voor kinderen, jongeren en ouders in de regio Groningen. Bij complexe opvoed-, opgroei- en onderwijsvragen. Zodat elk kind steeds weer de kans krijgt zich volwaardig te ontwikkelen. We doen samen wat nodig is, binnen of buiten de gebaande paden. Bij ons werk je met zo'n 700 betrokken collega's, die altijd naar elkaar omkijken. Samen aan de slag, met andere professionals en betrokkenen, voor de juiste jeugdhulp en het juiste onderwijs. Voor elk kind.

Als Adviseur Personeel Organisatie & Ontwikkeling ben je sparringpartner en adviseur voor teamleiders en managers binnen onze organisatie. Je adviseert over personeels- en organisatievraagstukken en draagt bij aan het verder ontwikkelen van ons personeelsbeleid. Denk aan uitdagende strategische thema's zoals Leren & Ontwikkelen, Veiligheid, Duurzame Inzetbaarheid en Strategische Personeelsplanning & Arbeidsmarktbeleid. Je werkt mee aan al deze thema's, maar hebt in deze functie als bijzonder aandachtsgebied Leren & Ontwikkelen. We hebben kantoren in de stad Groningen, goed bereikbaar met fiets en OV.

Wat ga jij doen?

 • Je leidt en neemt deel vanuit jouw expertise aan projecten die aansluiten bij de doorontwikkeling van de organisatie
 • Leren en ontwikkelen: Je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het (strategisch) opleidingsbeleid. Je buigt je over stevige opleidingsvraagstukken en initieert innovatie op het gebied van leren en ontwikkelen.
 • Je werkt samen met jouw directe collega's, managers en externe netwerkpartners
 • Je onderhoudt een relevant intern en extern netwerk en neemt deel aan (landelijke) bijeenkomsten en projecten.

Wie ben jij?
Je bent een proactieve PO&O adviseur die gemakkelijk verbinding maakt. Iemand met gevoel voor verhoudingen, aangevuld met een flinke dosis realisme. Je bent analytisch sterk, neemt graag initiatief. Jouw profiel voldoet verder aan de volgende zaken:

 • Een afgeronde relevante HBO- of WO opleiding,
 • Kennis van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van PO&O en affiniteit met het thema 'Leren en Ontwikkelen',
 • Je hebt plezier in het schrijven van beleidsnotities en andere teksten voor verschillende doelgroepen.
 • Meerjarige werkervaring in het vakgebied.
 • Jij hebt een creatief brein: je weet nieuwe ideeën aan te boren in de huidige krappe arbeidsmarkt.

Over het team

Ons professionele én gezellige team bestaat uit 9 collega's, verdeeld over PO&O service en PO&O advies. PO&O service richt zich op de processen van werving en selectie, onboarding, opleiding etc. en is er voor praktische vragen van medewerkers en leidinggevenden. PO&O advies adviseert management en directie over personeelsbeleid, projecten en strategisch beleid. Het doel is het maximaal toerusten van álle collega's van Elker, zodat we samen - direct of indirect - het verschil kunnen maken voor kinderen, jongeren en gezinnen.

Wat biedt Elker jou?

Bij Elker zijn we ons bewust van onze constant bewegende omgeving. Dit betekent dat we ontwikkeling heel belangrijk vinden. Dat maakt dat je als collega bij ons niet stil hoeft te staan. We leren graag van en aan elkaar en er is ook ruimte voor individuele maatwerkafspraken op het gebied van opleiding. Verder vinden we bij Elker een goede werk-privé balans erg belangrijk, net als humor en een informele sfeer. Je kunt hybride werken, thuis, of op kantoor. Tot slot kun je gebruik maken van bedrijfsfitness én we hebben een bedrijfsfietsenplan.

De arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt 32-36 uur per week
 • Je start met een contract voor 1 jaar (Daarna is vast contract mogelijk)
 • Je valt onder de CAO Jeugdzorg en bent ingedeeld in schaal 10
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
 • Je krijgt een tegemoetkoming voor een zorgverzekering, thuiswerkvergoeding en een tegemoetkoming woonwerk-verkeer.
 • Een prima pensioen geregeld via PFZW.

Enthousiast en/of nieuwsgierig? We horen of zien je graag!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag jouw korte motivatiebrief en je CV. Dit kan eenvoudig via de button 'ik ga reageren' te gebruiken. De sluitingsdatum is 21 mei en de gesprekken zijn gepland op vrijdag 24 mei. Neem gerust contact op met , &O, via of email: .

Bel gerust met het Team Aanmelding en Advies van Elker: telefoon (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 - 12.30). Ook bereikbaar via e-mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Adviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.elker.nl/vacatures/adviseur-personeel-organisatie-ontwikkeling-4785/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.