Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 25-03-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Pedagogisch Medewerker Stichting Kids2b 25-03-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Huidige: Pedagogisch medewerker | Om vooruit mee te kijken

Pedagogisch medewerker | Om vooruit mee te kijken

Ruimte. Ruimte om te ontdekken. Te verwonderen. En ruimte voor de leukste tijd. Dat is wat jij wil bieden maar zelf ook graag wilt hebben. Een baan waarbij jij jezelf kan zijn, met jouw passies en enthousiasme en daarmee anderen kan inspireren. Jong en oud.

Kids2b is de werkgever die dit mogelijk maakt. Met een werkcultuur waar jouw talent ingezet wordt, waar je je eigen verantwoordelijkheid hebt en kan nemen, waar vertrouwen is en we in oplossingen denken. Waar ruimte is voor jou. Letterlijk en figuurlijk. Want we zijn nu op zoek naar meerdere pedagogisch medewerkers die ons helpen om verschuiving en uitbreiding in onze organisatie gemakkelijk op te vangen.

Wat je precies bij ons gaat doen?

Dagelijks ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het spelenderwijs laten groeien van de kinderen op onze locaties. Jij daagt hen uit, moedigt hen aan en doet actief niets. Jij stimuleert de ontwikkeling door het creëren van een rijke speelomgeving. Of het nou gaat om de jongste kinderen nieuwe woorden en vormen te leren door speelse activiteiten als aardbeien plukken in de moestuin, peuters te helpen bij hun zelfstandigheid door hun te leren hun jas zelf aan te doen of de creativiteit van de oudsten te stimuleren door hun loose parts te geven? Jij doet het met plezier en dat straal je uit.

In deze functie help jij ons om vooruit te kijken. Zo zorg jij ervoor dat wij bijvoorbeeld kinderen van de wachtlijst kunnen plaatsen. In deze sollicitatie kunnen wij echt dé vacature voor jou zoeken en jouw passies inzetten bij ons. En door dit alvast van jou te weten kunnen wij onze gezamenlijke passie verder vormgeven.

In ruil voor jouw inzet en passie, krijg jij:

 • Een goed salaris! Deze functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Kinderopvang. Hier hoort een salaris bij van maximaal € 3.192,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Dit is exclusief vakantietoeslag (jaarlijks 8%) en een eindejaarsuitkering van 3%.
 • Een contract waarbij wij jouw structuur bieden, eventueel de ruimte geven om een nieuwe groep vorm te geven en kennis te delen waarmee we elkaar verreiken.
 • Dagdiensten . Plus weekenden en officiële feestdagen vrij!
 • Makkelijk te bereiken locaties. Met voor de deur gratis parkeren en met het openbaar vervoer goed te bereiken.
 • Werken op een huiselijke locaties ingericht volgens ons inrichtingsconcept 'Natuurlijk Thuis'.
 • Veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van scholing, cursussen en workshops. Ook onder leiding van de pedagogisch coach met specialisatie VVE.
 • Veel ruimte voor jou eigen inbreng. Jij hebt zowel op jouw groep de mogelijkheid om actief mee te denken en te doen en ook voor de organisatie door middel van werkgroepen.
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, collectiviteitskorting op bijvoorbeeld de zorgverzekering, reiskostenvergoeding, kerstpakket en fietsplan.
 • 144 wettelijke en 66 bovenwettelijke betaalde vakantie uren (bij voltijd dienstverband). Dat is bijna 6 weken vakantie !
 • Ondersteuning vanuit een platte organisatie met korte lijnen en dus gemakkelijk contact met collega's op andere locaties, teamleiders en collega's van het servicebureau.
 • (Digitale) inspiratie en informatie . Onze systemen zijn er niet alleen op gericht je te ondersteunen maar ook om je te inspireren en een paar keer per jaar organiseren wij onze eigen kennissessies om jou te inspireren en motiveren.
 • Door op deze vacature te solliciteren ben je alvast bij ons bekend en kunnen we sneller schakelen wanneer dé vacature voor jou voorbijkomt.

Waar kom jij te werken?

Onze locaties zijn levendige locaties in de kindcentra of natuurrijke omgeving. Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Aan de hand van ons pedagogisch beleid en onze speerpunten voeding, beweging, taal en buiten zorgen medewerkers voor een rijke omgeving waar kinderen optimaal de wereld kunnen ontdekken. Onze locaties zijn ingericht op basis van ons inrichtingsconcept Natuurlijk Thuis . Een inrichting die als derde pedagoog kinderen en jou de ruimte biedt om de leukste tijd te beleven met de beste balans tussen uitdaging en rust.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voorop staat dat jij enthousiast wordt van het werk en onze organisatie. We zijn daarnaast vooral op zoek naar een collega die bewust bekwaam handelt, dus waarom doe je de dingen zoals jij dat doet? En hoe neem je collega's hierin mee? Daarbij:

 • Heb jij een voor de functie relevante opleiding, bij voorkeur niveau 4 of HBO (check het vooral via de diplomacheck van kinderopvang werkt).
 • Voldoe jij aan de eisen van of 3F taaleis en VVE of 3F en baby's in de kinderopvang of 3F en een BSO passie.
 • Heb jij stage ervaring als pedagogisch medewerker? Ook dan komen we graag in contact!
 • Heb jij interesse in onze speerpunten en ziet daar duidelijk het belang van.

José Janssens

Functie Werving & Selectie

Upload bestand

Daarom wil ik bij Kids2b werken (Optioneel)

Vul hier jouw motivatie in om onze nieuwe collega te worden.

Stichting Kids2b

Ubbo J. Mansholtplein 2 9951 BX Winsum

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelPedagogisch Medewerker Kinderopvang
Indicatie salaris (min – max]3192 – 3192
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kids2b.nl/werken-bij-kids2b/pedagogisch-medewerker-om-vooruit-mee-te-kijken

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.