Projectleider Generieke Intake Supply Value 08-06-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Projectleider Generieke Intake Supply Value 08-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Supply Value Consulting

Projectleider Generieke intake - Min. EZK - IMG - 32 uur - 6 maanden - Groningen

Publiek

Korte omschrijving

Wij zoeken een kandidaat die in de rol van projectleider verantwoordelijk is voor het produceren van allerlei stukken t.b.v. de stuurgroep, het programmateam en individuele projecten. De nadruk van het project ligt op de rapportages en besluitvormingsstukken, zoals memo's, presentaties, risico-overzichten en stuurgroepverslagen.

Functie omschrijving

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) is op zoek naar een Projectleider voor het programma PEAG Generieke Intake. Dit betreft een uitdagende rol binnen het strategische veranderprogramma dat gericht is op het uitwerken en implementeren van de kabinetsmaatregelen volgende uit de Parlementaire Enquête Aardgaswinning Groningen (PEAG). De Projectleider heeft een coördinerende rol heeft met het projectteam de verantwoordelijkheid voor (1) het voorbereiden en begeleiden van stuurgroepen en programma team overleggen; (2) het maken van presentaties en het schrijven van besluitvormingsstukken op het niveau van directie/bestuur; (3) het bijhouden van - en rapporteren over - onder meer voortgang, issues, risico's en afhankelijkheden binnen en buiten het programma; en (4) het leveren van proces-/projectmatige en inhoudelijke ondersteuning op diverse onderwerpen gerelateerd aan het programma, zoals het opstellen van een presentatie voor het bestuur, de directie of het ministerie. In deze rol van Projectleider PEAG werk je nauw samen met andere projectleiders/managers, de programmamanager en PMO's binnen het programma.

Functie eisen

Werkervaring en -denkniveau

  • Ervaring als Projectleider (consultant) met affiniteit met (en ervaring in) project-en programma-management (2 jaar)
  • Ervaring binnen de Rijksoverheid (1 jaar)
  • Universitair werk- en denkniveau
  • In staat om de strategische en/of abstracte inzichten en concepten te vertalen naar concrete operationele producten en resultaten

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Management Officer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/projectleider-generieke-intake-min-ezk-img-32-uur-6-maanden-groningen-ZmLySQ_wA0j2nuBY/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.