Vertegenwoordiger/Accountmanager ODN Oil 24-05-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Vertegenwoordiger/Accountmanager ODN Oil 24-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

AdBlue®

AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij voertuigen die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden.

Het handelsmerk ligt bij de Duitse automobielindustriefederatie VDA. AdBlue wordt in een afzonderlijke tank op de vrachtwagens, autobussen en trekkers meegenomen. Er zijn ook enkele modellen personenwagens met TDI-motor die AdBlue gebruiken.

Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3 tot 5% van het dieselverbruik.
AdBlue is een zeer eenvoudig te gebruiken en onschadelijke stof. Het is geen brandstof en ook geen additief voor brandstoffen, maar een hoogzuivere ureumoplossing die wordt bijgevuld in een speciale AdBlue tank in uw voertuig.

AdBlue is niet gevaarlijk en het is niet brandbaar en niet explosief. Het wordt geclassificeerd als een vervoerbare vloeistof met minimaal risico. Als u ooit AdBlue op uw handen morst, wast u ze gewoon grondig met water.

Producten

Contact

ODN OIL b.v.
Groningerweg 2
9781 TW Bedum
T
E


KOM JIJ ONS BEDRIJF VERSTERKEN ALS VERTEGENWOORDIGER/ACCOUNTMANAGER?

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN (NIEUWE) UITDAGING? EN WIL JE GRAAG ONDERDEEL ZIJN VAN EEN INFORMELE ORGANISATIE? DAN IS DEZE VACATURE WELLICHT IETS VOOR JOU.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en (eventueel) uitbreiden van de agrarische klantenkring van ODN Oil. Je bent in staat om volledig zelfstandig jouw werkzaamheden in te plannen en er voor te zorgen dat elke klant de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Verder voel je je thuis in een bedrijfscultuur waar de kernwaarden openheid, betrouwbaar en vertrouwen zijn en waar een gezonde dosis humor gewaardeerd wordt.

DE FUNCTIE:
We bieden je een zelfstandige functie waarin je veel onderweg bent naar bestaande, maar ook naar potentiëel nieuwe klanten. Zowel het onderhouden van relaties als het initiëren van nieuwe contacten behoren tot je dagelijkse werkzaamheden.
Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn heb je regelmatig contact met de deskundige collega's van onze binnen- en buitendienst.
Ook vertegenwoordig je ODN Oil op een aantal binnenlandse beurzen/evenementen per jaar.
ONS AANBOD:
-
Een zelfstandige baan met veel vrijheden
-
Een prettige en open werksfeer
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Een marktconform salaris
- Keuze uit auto van de zaak of kilometervergoeding eigen auto
WAT VRAGEN WIJ:
- Affiniteit met de agrarische sector
- Commercieel ervaren
- Ervaring in de brandstof- en/of smeermiddelen branche is een pre
- Je bent naast communicatief vaardig ook sociaal vaardig
- Analytisch, hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden
ODN Oil is een familiebedrijf, actief in de (duurzame) brandstoffen- en smeermiddelen branche.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.odn.nl/adblue

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.