Manager Student Agrarisch Opleidingscentrum Terra 05-06-2024

  1. Vacatures Uithuizen
  2. Manager Student Agrarisch Opleidingscentrum Terra 05-06-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Basisscholen

  • Over Terra

Manager Student Succes Centrum

0,8 - 1 FTE | Vacaturenummer: 2126 | Sluitingsdatum: 07 juni 2024

Deze baan

Per 1 augustus 2024 is de instellingenfusie van DCTerra een feit. DCTerra heeft de ambitie om de begeleiding en ontwikkeling van studenten vanuit een breed perspectief te benaderen. Het SSC bestaat uit het begeleidings- en adviesteam en DCTerra brede experts. Daarnaast vallen ook de onderdelen die we aanbieden naast het regulier onderwijs zoals de Topacademie en Skills onder het SSC. Om het SSC verder vorm te geven, te verbreden en te implementeren zoeken we voor deze opdracht tijdelijk een manager.
Werken bij DCTerra
Wij zijn sterkmakers van nu voor later. Dat zijn we voor ons onderwijs, onze studenten, leerlingen, regio, bedrijven én partners. Met elkaar verbinden staat hierin centraal. Want samen ontdekken we talenten. En samen kijken wij naar de toekomst. Zo ontstaat vertrouwen in onszelf, in de ander en in elkaar. Vanuit die basis doen en durven we. We ondernemen, tonen lef, begeleiden, coachen, ontdekken, proberen uit, zijn eigenwijs én pakken aan. Dat doen we graag samen met jou!

Wij zoeken

Jouw talenten
Jij durft te doen vanuit je eigen kracht. Dat zien we bij jou vooral door het innoveren en verbinden van deze nieuwe afdeling.
Ook heb je als manager SSC:
• hbo+ werk en denkniveau.
• affiniteit met en ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het (mbo)onderwijs.
• oplossingsgerichte, besluitvaardige en daadkrachtige eigenschappen.
• sterke leiderschapsvaardigheden en het vermogen om teams te coachen, motiveren en te ontwikkelen.
• organisatiesensitief en stuur je op resultaat. Tevens heb je het vermogen om te analyseren en creatieve oplossingen te vinden.
Werken aan de toekomst als manager Student Succes Centrum
De opdracht bestaat uit twee fasen.
Fase 1 tot december 2024 heeft twee aandachtsgebieden. Die bestaan uit het draagvlak creëren voor en het inrichten van het SSC. Afgelopen jaar is er al veel aangeleverd en opgehaald. Op basis hiervan kan een volgende stap gezet worden.
• Gebaseerd op de uitgangspunten van de fusie effect rapportage ben jij verantwoordelijk voor het vormgeven van het SSC en het aanbrengen van de verbreding van het aanbod. Er wordt toegewerkt naar een gelijkwaardig aanbod en goede invulling van het sociaal domein in elke regio.
• Je hebt aandacht voor de verschillende rollen en functies binnen het SSC en de verdeling ervan. Je adviseert over de benodigde profielen en functies binnen het SSC. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en hoe de afstemming met de regioadviseurs en de regionale managementteams wordt vormgegeven.
Fase 2 tot augustus 2025; bestaat uit het implementeren van de opgeleverde opdracht van fase 1. Je bent verantwoordelijk voor de rolverdeling binnen het SSC. Je werkt gezamenlijk toe naar een definitieve (centrale en gedeconcentreerde) inrichting en aansturing.
Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wij bieden

Je krijgt hoe dan ook veel vertrouwen en vrijheid.
We bieden een flexibele werkomgeving aan, waarbij hybride werken mogelijk is, zodat je de juiste balans kunt vinden tussen thuiswerken en op kantoor aanwezig zijn.
En daarnaast op basis van een fulltime werkweek tussen € 4.452,00 en € 6.488,00 bruto per maand (schaal 12).
Het betreft een nieuwe functie met een indicatieve inschaling. Bij de harmonisatie van het functiehuis zal de inschaling van deze functie definitief worden vastgesteld.

Vragen?

Wil je meer informatie? Joke Groenesteyn, Manager Onderwijs en Kwaliteit, helpt jou graag verder als het om de functie-inhoud gaat via of .

Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Praktijkonderwijs Winsum

Adres:

Onderdendamsterweg 43a
9951 TD Winsum

Telefoon: Email:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProgrammamanager
Indicatie salaris (min – max]4452 – 6488
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://winsum.voterra.nl/vacature/2126

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.