Projectleider Nieuwbouw Gemeente Het Hogeland 14-05-2024

 1. Vacatures Uithuizen
 2. Projectleider Nieuwbouw Gemeente Het Hogeland 14-05-2024

Werken in Uithuizen

 

Introductie vacature 

Projectleider nieuwbouw

Wil jij graag impact maken door in onze gemeente mooie nieuwbouwprojecten te realiseren? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Welkom in ons team!

Wij zijn team Vastgoed met ongeveer 10 enthousiaste deskundige collega's. Wij zorgen voor de huisvesting van gemeentelijk personeel, realiseren beleidsvolgend vastgoed en beheren strategisch vastgoed. Ook het onderhoud van gemeentelijk vastgoed wordt ons team verzorgd. Hierin zijn de MJOP'S de leidraad.

Waarom hebben wij jou nodig?

Jij bent straks dé persoon om heen te gaan als het gaat om vraagstukken op het gebied van nieuwbouw. Hierbij kun je denken aan het aardbevingsbestendig maken van een schoolgebouw of huisvesten van een groot evenement. Maar ook de plaatselijke voetbalvereniging kan langskomen omdat zij hun nieuwe gebouw willen delen met andere sporten. Erg diverse vragen dus! En dat maakt deze functie zo leuk. Het ambitieniveau van onze gemeente is hoog en projecten staan hoog op de agenda. Jij bent hierin de spil en bent in staat samen met het team resultaat te behalen.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je veel op pad in de gemeente. Zo kan het zijn dat je s 'ochtends bij het zwembad in Bedum bent en in de middag thuis werkt aan een financieel overzicht voor een project. Jij gaat je bezig houden met het coördineren van zowel nieuwbouw als renovatie van gemeentelijk vastgoed. Je bent een waardevolle collega binnen ons deskundig team waarmee het fijn werken is. Je levert gevraagd en ongevraagd advies aan beleidsteams die het college adviseren over vastgoed gerelateerde zaken. Jij zorgt dat je de juiste mensen met kennis en expertise aan tafel krijgt. Bijvoorbeeld collega's van archeologie, vergunningen en de buitendienst. Verder:

 • Zorg je dat beleidsprogramma's en projecten (o.a. scholenprogramma) worden uitgevoerd van start tot realisatie.
 • Lever je een bijdrage aan het beleid op het gebied van vastgoedontwikkelingen en nieuwbouwprojecten.
 • Lever je een bijdrage aan het reguliere onderhoud van ons vastgoed waaronder rijksmonumenten.

Wat neem jij mee?

Je bent een enthousiast en leergierig persoon die graag onderdeel uit maakt van een team en daar een positieve bijdrage aan levert. Je zoekt makkelijk mensen op in de samenwerking en in je communicatie ben je helder. Je weet ook wanneer je wie moet betrekken. Ook richting het college ben je sensitief voor de politieke belangen en verhoudingen. Je werkt graag toe naar resultaat in je werk, het liefst samen! Verder:

 • Je hebt ruime ervaring als projectleider en kennis van vastgoed.
 • Je hebt gevoel bij het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving.
 • Voldoe je niet helemaal aan de gestelde eisen, maar denk je wel dat je een goeie kandidaat voor deze functie bent? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren!

Wat bieden wij jou?

Een mooie baan in een mooie gemeente met ambitie. Je krijgt veel ruimte van ons. Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook gelegenheid je werk zo in te delen waar jij je goed bij voelt. Daarnaast bieden we jou het volgende:

 • Een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Gedurende dit jaar kijken we of het jou en ons bevalt met de blik op een structurele invulling.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.558 ,- en € 5.247,- per maand (schaal 10).
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk en privé balans vinden we belangrijk: je krijgt daarom naast het wettelijke verlof ook bovenwettelijk verlof.
 • Je ontmoet jouw team in Uithuizen, maar je krijgt ook de middelen en mogelijkheden om je werkzaamheden vanuit huis of één van onze andere gemeentehuizen te verrichten.

Bel gerust met , of je plant een kop koffie met hem in! Henk is te bereiken via . Wil je direct reageren? We ontvangen graag jouw cv en korte motivatiebrief. Je kunt dit opsturen tot en met 28 mei. Na deze datum laten we jou weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Nieuwbouw
Indicatie salaris (min – max]3558 – 3558
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature?tx_windvacancies_detail%5Baction%5D=detail&tx_windvacancies_detail%5Bcontroller%5D=Vacancy&tx_windvacancies_detail%5Bvacancy%5D=526&cHash=0b2d34f5ce6d17600b371c2b9ea90ce9

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizen.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizen en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.